ЧЕРКАСИ - ПОНАД УСЕ!

25 лютого 2014, 06:03
Власник сторінки
громадський діяч, журналіст
0
340
ЧЕРКАСИ  - ПОНАД УСЕ!

Революція, Черкаси.


Описание: C:\Documents and Settings\User\Рабочий стол\333.jpg

Зараз усі хочуть керувати Черкаською міською радою, а особливо визначати вектори бюджету розвитку на 2014 рік. Сюди пхає носа і Жуковська з Фірташем, і Одарич з ПВД, і інші "герої". Вчора протягом усього дня тривали перемовини між депутатськими групами і фракціями. Під час перемовин у депутатській групі "Черкащани" та більш ніж 10 позафракційних депутатів було висунуто, на мою думку, найбільш доцільну пропозицію: обрати на посаду секретаря Черкаської міської ради відомого опозиціонера Миколу Булатецького.

Роблячи такий крок, черкаські депутати в інтересах територіальної громади отримають певні бонуси:

1. Виконають волю черкащан, які віддали декілька десятків тисяч голосів за Миколу Булатецького;

2. Не допустять реінкарнації Одарича з тінню «героя» Бродського в кишені;

3. Використають досвід Булатецького на посаді заступника Черкаського міського голови у 1994-1998 роках;

4. Використають досвід і напрацювання Миколи Івановича в боротьбі з підкупом  виборців та фальсифікаціями виборів з боку провладних кандидатів «фірташевської» Жуковської у 2012 році та «тулубівського» Поплавського у 2013;

5. Черкаси матимуть цілком працездатний виконкомом і матумуть змогу зберегти від розкрадання «хімічним лоббі» бюджет розвитку міста.

         Я свідомо про це заявляю, нехтуючи амбіціями, в тому числі і власними. Так само мають чинити і інші депутати, пам’ятаючи, що: ЧЕРКАСИ  - ПОНАД УСЕ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.