Сафарі на бандюковича

22 лютого 2014, 16:51
Власник сторінки
журналіст
0
167

Своєю ідіотською заявою про небажання йти у відставку та іншу хєрню цей тупий дебіл відкрив сезон полювання на самого себе.

Своєю ідіотською заявою про небажання йти у відставку та залишати Україну, а також іншу хєрню, цей тупий дебіл відкрив сезон полювання на самого себе. Виграє той, хто першим доставить його на Майдан. В будь-якому вигляді - або в ланцюгах та з фінгалами й у клітці, або з кулею в лобі. Не хоче йти у відставку - нехай забирається до пекла! ВІД-ПЛА-ТА!! ЗЕКУ - СМЕРТЬ!!!
Світлина: Своєю ідіотською заявою цей тупий дебіл відкрив сезон полювання на самого себе. Виграє той, хто першим доставить його на Майдан. В будь-якому вигляді - або в ланцюгах та з фінгалами й у клітці, або з кулею в лобі. Не хоче йти у відставку - нехай забирається до пекла! ВІД-ПЛА-ТА!! ЗЕКУ - СМЕРТЬ!!!
Цього скота вже нічого не виправить. Він так нічого й не зрозумів. І каятися не збирається. Ну, сволота...  Нелюд! Люцифер! Здохни, падло!!! Нехай синочки могилу риють...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.