Янукович хоч і легітимний Президент, але антинародний і антиукраїнський

20 лютого 2014, 19:48
Власник сторінки
кандидат медичних наук, головний лікар Вінницького онкологічного диспансеру, Голова правління ГО "Асоціація онкологів Поділля"
0
224

Питання, на якому загострює увагу Янукович, що він легітимний Президент, сьогодні вже нікого не цікавить

Після подій останніх діб в Україні, я впевнений, режим вже приречений. Питання, на якому загострює увагу Янукович, що він легітимний Президент, сьогодні вже нікого не цікавить. Ніхто навіть не згадує наскільки він легітимний - ті численні фальсифікації на виборах зараз здаються дрібницями. Сьогодні претензії до нього набагато серйозніші – він довів України до краху, він довів суспільство до економічної прірви і, що найстрашніше, до громадянської війни. Те, що відбувається сьогодні у нашій колись мирній країні не можна було уявити й у страшному сні. І те, що він заявляє опозиціонерам-політикам про свою легітимність є банальним заговорюванням основної теми. Якщо Президент має хоч краплину здорового глузду, він повинен оголосити дострокові президентські та парламентські вибори. У протилежному випадку ми все одно прийдемо до цього, але іншим шляхом – шляхом сотень і сотень жертв.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.