Команда Фірташа йде у опозицію.

11 лютого 2014, 21:40
Власник сторінки
громадський діяч, журналіст
0
315
Команда Фірташа йде у опозицію.

У цiй залi магiстр Сухарьков I бухгалтер Жуковська нарахували 375 осiб, необхiдних для ухвалення резолюцii. Шулери... Не бiльше 200 осiб. Решта розбiглася пiд час виступу Жуковськоi.

 Команда Фірташа йде у опозицію.
Володимир МАМАЛИГА

Щойно приїхав з громадських слухань, які ініціювала Валентина Жуковська. Я думав, що проблема транспортної реформи Черкас дійсно цікавить це політично-хімічне угрупування. Я помилявся. З допомогою «різки і булочки» зігнавши до зали Черкаського міського будинку культури ім.Кулика понад півтисячі людей, половина з яких інтенсивно жували жуйку та відповідно пахли, аутсайдери від політики влаштували собі таку собі політичну презентацію, повторюючи перед своїми фанатами та змушеними їх слухати депутатів та бюджетників дві-три завчені фрази. Ну, типа, як «Дай мільйон» у Ільфа і Петрова. 
Досі я не розумів причини фінансових проблем «Азоту» і банку «Надра». Сьогодні я прозрів. Слухаючи Жуковську і Сухарькова, я зрозумів: ці пасажири не знають інших дій у математиці, крім віднімання і ділення. Причому остання дія робиться виключно між собою. Ці аутсайдери в політиці і бізнесі НІЧОГО!!! Не розуміють в бюджеті, законодавстві, місцевому самоврядуванні і здоровому глузді. Спостерігаючи у їхніх лавах деяких діячів підсудного Одарича, я відчув у залі сильний запах падла.
Їх вже не цікавила транспортна реформа, а цікавило лише викуп громадою їхніх іржавих б/в тролейбусів. Їх не цікавила корупція, а цікавило лише працевлаштування їх команди. Їх не цікавив бюджет, а цікавила лише можливість впливали на фінансові потоки.Більше того, вони готові ротом бухгалтера Жуковської підтримати Майдан і ротом ріелтора Зорі вимагати звільнення політв’язнів. Саме під час громадських слухань з питань транспортної реформи. Вчасно.
Черкащани мають бути щасливі. На їх очах народжується нова політична містечкова еліта. І ці козятинські кадри, безумовно скориставшись порадами ніжинця Одарича, від нашого міста вже точно і камня на камні не залишать . І усе в нас буде з запахом аміаку.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.