Голова Дніпропетровської ОДА Дмитро Колєсніков поповнив список "скотів"

11 лютого 2014, 16:18
Власник сторінки
журналіст
0
188

Через тітушок

Очільник облдержадміністрації з'явився у відповідному переліку на сайті "Skoty.info":

"Колєсніков Дмитро Валерійович

голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Дніпропетровська область

За інформацією джерел, хвалить і заступається за тітушок. Називає їх законними загонами народних дружинників, сформованих громадськими організаціями, проте відмовляється сказати, якими саме.

Джерела: 1, 2, 3, 4, 5, 6"

Йому склав компанію ще один дніпропетровець:

"Волович Даніїл Абрамович

виконавчий директор федерації дзюдо України, Дніпропетровська область

За інформацією джерел, безпосередньо керував тітушками в Дніпропетровську.

Джерела: 1, 2"

Раніше до реєстру "скотів" були внесені дніпропетровські депутати-регіонали Олег Царьов та Іван Ступак, а також віце-прем'єр, екс-голова ОДА Олександр Вілкул. Зі свого боку, як дніпропетровець, запропонував би додати до списку "корінну киянку" з Новомосковська Вікторію Шилову й мера Дніпропетровська Івана Куліченка.

Нині Дніпропетровщину на сайті представляють десять "скотів".

"Skoty.info" є Інтернет-проектом "Демократичного альянсу" і являє собою базу даних, що акумулює інформацію про осіб, котрі порушують права громадян України. Вона створюється на підставі звернень відвідувачів сайту, які мають підкріпити свої пропозиції фактами та супроводити посиланнями на джерела.

Автори проетку сподіваються, що створена база даних у майбутньому стане підставою для люстрації чиновників.

"Кожен, хто використав погони, суддівську мантію чи силу проти невинних, мирних громадян має понести відповідальність. Після зміни влади, така відповідальність буде кримінальною, до того часу — громадською," - пише редакція.

"Якщо ви вважаєте, що профіль скота створено на сайті випадково, і він не вчиняв протиправних дій проти громадян України — напишіть нам про це, обґрунтувавши свою позицію. У нас діє принцип презумпції вини посадових осіб", - зауважують автори проекту.

Списки "скотів" поповнюються у номінаціях: "депутати", "журналісти", "мажори", "прокурори", "силовики", "судді", "тітушки".

Девіз сайту: "“…Чым быць хочаш? — Не быць скотам…” © Янка Купала.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.