На церемонії відкриття Олімпіади в Сочі Януковича відвідав привид Каддафі?

10 лютого 2014, 15:52
Власник сторінки
журналіст
0
184

ФОТО

Українські дослідники паранормальних явищ спільно з американськими колегами з товариства науково-технічних розвідок при аерокосмічній агенції NASA зробили сенсаційне відкриття! Виявляється, крісло біля Януковича, яке виглядало порожнім, насправді таким не було.

Спеціально налаштована, високочутлива до проявів потойбічної активності апаратура спільного українсько-американського виробництва "Вій-3" (перші дві експериментальні моделі не були успішними), зафіксувала надзвичайно сильні сигнали, які йшли з крісла, розташованого у VIP-ложі ліворуч президента.

Розшифровка записів дала сенсаційно-приголомшливі результати. Виявлені енергетичні випромінювання вказали на присутність певної субстанції, чиї показники не відповідають земній природі реального світу.

Отримані параметри були піддані ретельному комп'ютерному скануванню та співставлені з архівами фантомотеки, яка фукціонує в одному з науково-дослідницьких центрів NASA. Там зберігаються відповідні ауро-енергетичні дані відомих осіб сучасності та минувшини. Виявилося, що запеленговані в кріслі параметри належать... лівійському диктатору Муаммару Каддафі.

Більше того, в якийсь момент примара навіть частково матеріалізувалася. Якщо пригледітися до контурів, які проступають крізь український прапор, то в них можна впізнати обриси Каддафі, зокрема його фірмовий капелюх.

За словами фахівців, візит привида ніколи не трапляється просто так. Це завжди несе собою якусь звістку, дуже часто - пересторогу. Доля Каддафі - всім добре відома.   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.