За два кілометри від кордону з ЄС встановили білборд з козаком Майдану(з фото)

06 лютого 2014, 09:32
Власник сторінки
Журналіст
0
256
За два кілометри від кордону з ЄС встановили білборд з козаком Майдану(з фото)

Так міський голова Рава-Руської вшанувала Михайла Гаврилюка, з якого вояки підрозділу спеціального призначення зняли весь одяг і змусили на морозі позувати .

 Вчора водії на жвавій трасі в місті Рава-Руська Жовківського району були здивовані, побачивши великий білборд з портретом Михайла Гаврилюка, над яким на Майдані знущався «Беркут».

Щит розташований за два кілометри від кордону з Польщею. На ньому напис: «Нація існує доти, доки  існують люди, готові її захищати. Слава Україні! Героям Слава!».

Як повідомила прес-служба Рава-Руської міської ради, ініціатором встановлення білборду виступила міський голова Ірина Верещук.

«Цим білбордом ми хотіли  ще раз нагадати, що найцінніше у кожного громадянина України є його країна, держава, за краще життя в якій ми повинні постійно боротися, бути готовими йти до кінця, – ось так прокоментувала своє рішення  Ірина Верещук. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.