Елла Фіцджеральд і пси Януковича

01 лютого 2014, 20:40
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
192
Елла Фіцджеральд і пси Януковича

Чи, може пародія, скажімо, на Еллу Фіцджеральд конкурувати з оригіналом? Смішно, правда?

А нинішня влада настільки дебілувата, що вважає: так, може. І бореться із драмою української революції дешевою малоросійською комедією.
Мільйони українців хоча б якийсь час провели на Майдані, прийшовши туди із щирим серцем. Натомість риги зганяють свою скотину на АнтиМайдан за 200 грн. Відчуваєте різницю?
Революційна молодь показала, що готова за свої переконання йти до бою - режим мобілізує проплачених "тітушок". Останні, як виявилося, дуже боязкі: у більшості випадків вони розбігаються з переляку, як тільки бійка стає серйозною.
Тому, що за Україну та її волю чимало патріотів і згинути готові, а за двісті чи навіть п'ятсот гривень помирати не хоче ніхто.
Тому, що не можуть конкурувати між собою той, хто щирий, і той, хто продає свою совість. Різні вагові категорії душі.
І ось режим у своїй агонії вигадав черговий "креатив" - пародію на Правий сектор, яку недовго думаючи назвали "Красный сектор". Ця насправді неіснуюча організація "взяла на себе відповідальність" за акти терору, вчинені мусорами: спалення машин автомайданівців і т.д.
Виглядають заяви "Красного сектору" комічно. Не тільки своєю відвертою фейковістю, а і тим, як вайлувато і примітивно "мислять" ті, хто намагається нас залякати. З такою опорою режим точно не протримається довго...

Андрій Лозовий,
єдиний опозиційний кандидат у 94 окрузі,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.