Учасниця програми «Стипендіат» стала півфіналістом конкурсу Дудл для Google

31 січня 2014, 10:51
Власник сторінки
громадська організація
0
151
Учасниця програми «Стипендіат» стала півфіналістом конкурсу Дудл для Google

Дудл переможця з’явиться на сторінці google.com.ua

Учениця Державної спеціалізованої художньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Колегіум мистецтв у Опішному» Полтавської області Зенківського району села Опішне, учасниця програми «Стипендіат» Відділення Міжнародної Асоціації ветеранів підрозділів антитерору «Альфа» в м. Києві - Харченко Олена (12 років), стала півфіналістом конкурсу «Дудл дляGoogle».

Із сотень конкурсних малюнків у віковій групі 10-13 років журі конкурсу відібрало 5 кращих робіт, серед яких є робота Олени. У конкурсі приймає участь три вікові категорії, а отже, фіналістів буде троє! Зараз дівчина змагається за вихід у фінал у своїй віковій категорії.

Фіналісти конкурсу будуть визначені 2 лютого 2014 року за результатами громадського онлайн-голосування, на сайті конкурсу - google.com.ua/doodle.

Для того, щоб підтримати Олену, необхідно перейти по ссилці - http://www.google.com.ua/doodle4google/vote.html#d=d2-5, або ввести в рядку пошуку «дудл для гугл Україна моєї мрії» народне голосування → 10-13 років → Вибрати роботу Харченко Олени і проголосувати за цей дудл.

Окрім того, школа, в якій навчається Олена, має можливість отримати грант у розмірі 50 тис. грн. для придбання комп’ютерного класу. 

Як півфіналістка, Олена отримає поїздку до Києва на урочисту церемонію нагородження, що відбудеться 6 лютого 2014 року, сертифікат, футболку, а також цінний подарунок – сучасний планшет на базі Android.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.