Ще один відвідувач отруївся в закладі громадського харчування «BEERFISH»

23 грудня 2013, 15:53
Власник сторінки
громадська організація
0
29
Ще один відвідувач отруївся в закладі громадського харчування «BEERFISH»

Скарга відвідувача Б.

Скарга відвідувача Б.: 5 грудня відвідав заклад громадського харчування «BEERFISH», який знаходиться за адресою: м. Київ, вул. А.Ахматової, 30 та замовив рибну страву, суші, салат, напій Кока-кола та 100гр горілки на розлив. Вночі після споживання цих страв, вже вдома мені стало зле: почало нудити, піднялась температура, почались різкі болі в животі. В результаті цього я змушений був викликати швидку медичну допомогу, яка приїхала на мій виклик о 4.40 годині ночі. Коли лікар швидкої медичної допомоги оглянув мене, він сказав що це напевно харчове отруєння через вживання недоброякісних продуктів.
         Зазначаю, що протягом цього дня, я окрім страв, замовлених в закладі  «BEERFISH», більше нічого не їв. Тому я вважаю, що отруївся саме через неякісні страви закладу «BEERFISH».
         До того ж я звернув увагу, що в виданому мені чеку відсутній взагалі перелік замовлених мною страв, а зазначаються лише сума замовлення у якості поповнення рахунку. Видали лише чек на  Кока-колу.
         Таким чином, невідомо як здійснює свою діяльність даний ресторан, якщо в ньому не надаються оформлені належним чином розрахункові документи, зокрема на горілчані напої.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.