Чому депутат Чугунніков переїжджає?

28 січня 2014, 07:59
Власник сторінки
0
284

У фракції УДАР продовжуються конфлікти з приводу Євромайдану

За даними з керівних кіл партії УДАР після прийняття парламентом скандальних законів від 16 січня п.р. між представниками партій УДАР та Свобода на Євромайдані виникли напруження та суперечки щодо подальших дій протестувальників у зв’язку з підсиленням відповідальності учасників масових заворушень.

Для зняття напруження заступник лідера УДАРу Віталій Ковальчук зібрав відповідальних за діяльність Євромайдану депутатів на нараду, яка закінчилась глибоким конфліктом між окремими народними депутатами від цієї політичної сили. Одні з них були налаштовані підсилювати боротьбу радикальними діями, інші натомість відстоювали позицію повного виходу з вуличних акцій. Гострий конфлікт на цьому ґрунті виник між депутатами С.Аверченком (один з комендантів будинку ФПУ) та  Р.Рауповим з одного боку та В.Чугунніковим (який, до речі, представляв позицію багатьох ударівських регіональних керівників) з іншого. Останній навіть демонстративно відмовився спілкуватися з зазначеними колегами по фракції та попросив Віталія Ковальчука відсадити його від них по можливості подалі у залі Верховної Ради України.

Отже, переїзд не за горами. Залишається питання, чи закінчиться він лише зміною крісла або ж може дійти до зміни фракції? 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.