Ініціатори занепаду України

25 січня 2014, 19:03
Власник сторінки
0
129
Ініціатори занепаду України

Ініціатори занепаду України

Всім відомий завдяки останнім подіям у м. Києві т.зв. «правий сектор» вже не просто переходить, а перестрибує «семимильными шагами» усі рамки дозволеного.

         Що ж ми бачимо? Так, маса дискусій, дуже багато проблем у вирішенні конфліктної ситуації, яка склалась на сьогоднішній день. Проте, аналізуючи наявну інформацію, як то Інтернет, друкована преса та особисте спілкування з активістами «Євромайдану», прийшов до висновку, можливо дещо суб’єктивного, але все ж таки маючого право на існування – радикалізм розпочався саме з членів «правого сектору»!

         Це ВОНИ провокують камінням і «коктейлями Молотова» правоохоронців на застосування спецзасобів та сили до протестуючих, це ВОНИ ініціюють створення нових барикад та розширюють блокування столичних доріг і, фактично, це ВОНИ призвели до кровопролиття у Києві.

         Всі загиблі та всі постраждалі – на їх совісті, хоча її немає. Ось, власне, такий сумний для нас результат їх діяльності!

         Ви бажаєте продовження? Ви хочете ще жертв? Ще безладів? Ще тортур і зниклих безвісти? Все це риторичні питання…

         Тож, шановні УКРАЇНЦІ!!! Зупинимо їх! Не дамо їм зіпсувати наші життя та життя наших дітей у НАШІЙ країні! Не дамо їм можливості використовувати нас у своїх злочинних цілях!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.