Реальні Вимоги Майдану.

25 січня 2014, 18:19
Власник сторінки
юрист, бухгалтер, економіст, політик
0
193

Саме такі вимоги мають бути покладені на стіл Кабінету Міністрів та Президенту. За їх не виконання протягом двох тижнів - всенародна революція!

1. Скасувати закон «Про наклеп»

2. Скасувати закон «Про доступ до публічної інформації»

3. Скасувати всі види оплат за судовий розгляд справ для громадян

4. Ліквідувати ЖЕКи

5. Збільшити соціальну допомогу малозахищенним верствам населення до 50% прожиткового мінімуму, ліквідувавши термін «граничний розмір»

6. Людям, які здійснюют догляд за хворими та особами похилого віку платити на рівні прожиткового мінімум для непрацездатних осіб, прирівнюючи їх до непрацездатних. Поширити на них дію норм для відшкодування субсидії.

7. Опублікувати в засобах масової інформації та на сайті Кабінету Міністрів України всі декларації суддів, прокурорів, ментів, сбушників та держслужбовців, та всіх членів їх сімей, включаючи племінників, кумів, за останні пять років. І робити це щорічно.

8. Ввести норму в Закон «Про звернення громадян» зобовязуючу публікувати на сайті Кабінету Міністрів Укріїни всі звернення громадян, які надсилаються на електроннну почту державних установ або письмово на їх юридичний адрес, з усіма матеріалами, для подальшого контролю за виконанням розлідування по даним зверненням.

9. Збільшити термін зберігання судових справ до 100 років, але не менше 50 років після смерті останнього учасника судового процессу. З публікування цих матеріалів на судовому порталі «судових Рішеннь», разом з додатками та звуко-відео записами.

10. Ліквідувати грабіжницькі тарифи на перевозки товарів в Україні. Встановити єдиний тариф 1кілограм – 1 гривня.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.