Ритуальні вбивства як початок кінця режиму

25 січня 2014, 11:24
Власник сторінки
Communication group
0
253

24 січня МВС офіційно анонсувало гучне вбивство, котре спонукатиме до введення надзвичайного стану. І цієї ж доби у дусі гебельсовської пропаганди міліція розповіла про насильницьку смерть свого співр

24 січня МВС офіційно анонсувало гучне вбивство, котре спонукатиме до введення надзвичайного стану. І цієї ж доби у дусі гебельсовської пропаганди міліція розповіла про насильницьку смерть свого співробітника у Києві біля гуртожитку “Беркуту”.

За збігом обставин, який перестав дивувати, ці події сталися в день призначенням на посаду голови адміністарції президента пана Клюєва. Його недаремно охрестили головним яструбом країни, чи то пак беркутівцем! Це його прізвище лунає у справі про перший звірячий напад беркутівців на студентів на Майдані.

Тому трагічну загибель старшого сержанта міліції у Києві влада перетворила на ритуальне убивство. Чи організувала? Ця смерть має чітку комунікативну функцію. Режим дає зрозуміти, що найвища цінність - життя людини для неї ніщо. Та провокує відплатні заходи, тобто зачистки джерел спротиву (вул. Грушевського, Майдану, КМДА). Схоже, почати збираються з приміщення мерії, бо сьогодні навіть призначили нового гауляйтера Макеєнка.

І все це на тлі поширення революційної активності на терени країни. У десятках обласних адміністрації вже встановлено народну владу! Боротьба триває з кожною хвилиною наближаючи початок кінця тоталітарного режиму Януковича. Диктаторові та його яструбам-беркутам час це зрозуміти. І почути власний народ! А міжнародній спільності варто дослухатися і до пропозиції Світового Конґресу Українців і ввести санкції проти відповідальних за вбивства в Україні.

Володимир Манько, (голова Секретаріату КУН)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.