Не пора ли вам убираться домой, дорогие товарищи?

23 січня 2014, 10:53
Власник сторінки
Журналіст
0
305
Не пора ли вам убираться домой, дорогие товарищи?

План «Х» запрацював. Росія остаточно загнала Януковича в кривавий кут. мишоловка закрилася. Кремль починає керувати нинішнім режимом


Пролилася перша кров. Шляхів для відступу нема. Смерть невинних людей остаточно штовхнула Януковича в капкан Кремля. З президента зробили відпрацьований матеріал. 

Чим би не закінчилося протистояння, на Януковичу хочуть поставили крапку всі: Росія, Європа, США, Україна. Для нього залишився єдиний шанс – гідно зійти з політичної арени. Можна залишитися справжнім мужчиною, а можна – боягузливим слинявчиком. Ситуація патова. У жодному порядному товаристві Януковичу вже не подадуть руки.

Те, що Росія зробила з Януковичем – це показовий процес, що може бути з тими, хто захоче вийти з-під опіки Кремля.

Янукович нині нагадує переляканого ведмедя, якого змусили танцювати на розпалених вуглинках. Так  у цирках дресирують ведмедів. Тепер його з усіх боків будуть штовхати і  спрямовувати у потрібне русло. На нього спустили  розгнівану псарню, яка все пошматує на своєму шляху.

Ім’я цій псарні – останні агонії Російської імперії, яка намагається врятуватися від остаточного розпаду. Без підконтрольної України нема Російської імперії. Це всі добре розуміють. Тому боротьба йде не на життя, а на смерть.

Це мені нагадує події, коли Ізраїль воював з Єгиптом. Літаки противника  без перешкод літали над сусідньою територією, аж поки одного дня половина ескадрильї не повернулась на базу. Виявилося, що на допомогу єгиптянам прибули російські військові. І за кілька хвилин збили десяток літаків.

Наступного дня на ізраїльській території зявився напис: «Не пора ли вам убираться домой, дорогие товарищи».

Патова ситуація в Україні – це свідчення того, що в конфлікт втрутилися  наші сусіди. І працюють вони в Україні як на окупованій території.

У ці хвилині мені теж хочеться написати на Майдані великими буквами: «Идите домой, дорогие товарищи».

Очевидно, що нам ніхто не допоможе навести порядок у нашому домі, поки ми самі не візьмемось за діло. Україна ніколи не буде ні Росією, ні Білорусією. Демократичні перетворення  не залишили жодних шансів повернути колесо історії назад. .

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.