«Ну як, бидло наше»? Або яка партія в Україні найбільш брехлива?

05 січня 2014, 08:16
Власник сторінки
Журналіст
0
679
«Ну як, бидло наше»? Або яка партія в Україні найбільш брехлива?

Ніколи не забуду, як найбільш рейтинговий політик України, зійшовши зі сцени львівського театру, після свого блискучого виступу запитав губернатора: «Ну як, бидло наше»?

Хто б не став президентом країни, йому з перших днів у кращому випадку відведуть роль англійської королеви, у гіршому – клоуна.

Нинішню систему, коли реальну владу в країні має не президент, а олігархічні клани, запустив Леонід Кучма. Він завершив приватизацію найбільших підприємств. Він роздавав своїм наближеним заводи і фабрики, угіддя та колгоспи. Щоб освіжити пам'ять, доволі прочитати плівки Мельниченка.

Я вірю, що Леонід Данилович робив це з кращих намірів – економіка повинна працювати, а хто господар – однаково; тільки він прорахувався в одному – дав олігархам  необмежені права і виростив монстрів, які  підімнули під себе всю країну.

В руках олігархів нині реальна влада, 80% фінансових потоків, ЗМІ  та весь репресивний апарат, який вони  підгодовують. Вся державна машина працює над створення комфортних умов для двох десятків  сімей.

Народ довели до зубожіння – найменші зарплати в Європі.

Кожен новий президент буде прагнути приписатися до клубу олігархів і приєднатися до загальноукраїнського процесу пограбування та дальшого зубожіння свого народу. Інакше йому відведуть роль клоуна.  І нема на то ради.

Ніколи не забуду, як найбільш рейтинговий політик, зійшовши зі сцени львівського театру, після свого виступу запитав губернатора: «Ну як, бидло наше»?

Нині олігархи мають в країні більше прав і можливостей, ніж в часи СРСР генеральний секретар. За час їхньої окупації український народ втратив шість мільйонів населення. Країну перетворили на базари, корчми та борделі. І ще не кінець.

Що в цих умовах, коли реальна влада в руках олігархів, роблять наші політичні лідери. Вони переводять стрілки боротьби на клоунів, а не на реальних власників країни. Тому опозиція не  має масової підтримки народу – вона обслуговує інші олігархічні клани, які тимчасово відсунуті від корита.

За таких умов кардинально змінити ситуацію в країні може тільки масовий народний рух, а не опозиція чи політичні партії.  Тому політичні «шарики»  так агресивно знищують все, що не вкладається в  існуючу нині систему влади – влади олігархів.

Нині опозиція зайнята не системною перебудовою країни, а цькуванням клоунів. Веселе і потішне видовище. «Бидло» поки що послушне й перебуває в ейфорії. Але завтра воно прокинуться і протверезіє. На зміну одному клоуну прийде інший. Але нічого не зміниться. Що далі? Правильно! Як в цьому радянського анекдоті.  Пригадуєте, як за Лігачова  КПРС почала боротися з алкоголізмом. Але керівники областей далі телефонують і дуже  просять надіслати кілька ешелонів горілки.

-         Навіщо? – запитують в Москві

-         Та народ протверезів і питає, куди царя поділи?

І, насамкінець, найбільш тиражна україномовна газета України «Експрес»  провела опитування 73 експертів, яка з партій найбільш брехлива?

На першому місці виявилася Партія регіонів, на другому – «Свобода»,  на третьому комуністи, на четвертому – «Удар», на п’ятому – «Батьківщина».

Коментарі зайві.  

  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.