Юристам Олександра Попова в допомогу у конфлікті при «обранні» Громадської ради

31 січня 2013, 20:29
Власник сторінки
0
1395
Юристам Олександра Попова в допомогу у конфлікті при «обранні» Громадської ради

…так названа «ініціативна група» від 20.12.2012 року НЕ Є ТА НЕ МОЖЕ БУТИ ЛЕГІТИМНОЮ, ТОБТО ЗАКОННОЮ, бо утворена не громадською радою при КМДА (2011-2013) і не на її засіданні,- В.Хабібуллін

  

Юристам Олександра Попова в допомогу у конфлікті при «обранні» Громадської ради при КМДА

…так названа «ініціативна група» від 20.12.2012 року НЕ Є ТА НЕ МОЖЕ БУТИ ЛЕГІТИМНОЮ, ТОБТО ЗАКОННОЮ, бо утворена не громадською радою при КМДА (2011-2013) і не на її засіданні,- В.Хабібуллін

Як відомо у вівторок 29 січня 2013 року відбулися безпрецедентні «вибори» до нового складу 2013-2015 р. р. Громадської ради при КМДА.

Про «вибори», бійки, порушення, міліцейські автобуси і загони беркуту, замінування, швидкі допомоги, поранених і потерпілих писати не буду, бо майже увесь інформаційний простір від інтернету до телевізійних і друкованих ЗМІ заповнений сенсаційною інформацією і відеокадрами з битви за Київ.

Як заявив потому голова виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Олександр Попов: "Головним висновком розмови стала ДОМОВЛЕНІСТЬ щодо проведення повторної зустрічі, на якій відбудеться заслуховування ВИСНОВКІВ ЮРИСТІВ щодо того, яка з Громадських рад Є ЛЕГІТИМНОЮ І ЧИ ЛЕГІТИМНА ХОЧ ЯКАСЬ ІЗ НИХ".

Мушу запевнити, що з точки зору закону, а саме Постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 №996 - ЖОДНА З НИХ НЕ МОЖЕ БУТИ ЛЕГІТИМНА, оскільки так названа «ІНІЦІАТИВНА ГРУПА» створена НЕ ГРОМАДСЬКОЮ РАДОЮ 2011-2013 р.р.

Зацікавленими особами прямо ПОРУШЕНО норми п. 8 Постанови, якою передбачено: «Якщо при органі ВЖЕ УТВОРЕНА громадська рада, то не пізніше ніж за 60 календарних днів до закінчення її повноважень ВОНА (громадська рада) УТВОРЮЄ ІНІЦІАТИВНУ РОБОЧУ ГРУПУ з підготовки установчих зборів для формування НОВОГО складу ради.

Та оскільки дану норму слід читати у системному зв’язку з нормами п. 14 Постанови, яким передбачено: «Основною формою роботи громадської ради є ЗАСІДАННЯ та засідання громадської ради є правоможним, якщо на ньому присутні не менш як половина її членів та п. 15 Постанови, якими передбачено: «Рішення громадської ради приймається відкритим голосуванням простою більшістю голосів її членів, ПРИСУТНІХ на засіданні - НАВЕДЕНЕ ПІДТВЕРДЖУЄ, що так названа «ініціативна група» від 20.12.2012 року НЕ Є ТА НЕ МОЖЕ БУТИ ЛЕГІТИМНОЮ, ТОБТО ЗАКОННОЮ, бо утворена не громадською радою і не на її (громадської ради) засіданні.

Підтвердженням наведеного може бути також офіційний лист КМДА від 08.01.2013 за №059-19 підготовлений та підписаний О.Коваль на ім'я члена Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Вадима Хабібулліна, яким ПОВІДОМЛЕНО, що так названа «ініціативна група» утворена ПОМИЛКОВО, не на засідання Громадської ради при КМДА, а відповідно до протоколу ЗАСІДАННЯ ПРАВЛІННЯ і на засіданні Громадської ради при КМДА таке рішення не приймалося.

Таким чином, викладене надає право зробити ВИСНОВОК на допомогу юристам Олександра Попова у конфлікті при «обранні» Громадської ради при КМДА:

(!) так названа Громадська рада, «обрана» 28 січня 2013 року та так названа Громадська рада, «обрана» 29 січня 2013 року НЕ МОЖУТЬ РОЗГЛЯДАТИСЯ В КОНТЕКСТІ ЛЕГІТИМНОСТІ ОДНІЄЇ ЧИ ІНШОЇ, ПЕРШОЇ ЧИ ДРУГОЇ, бо обидві є наслідком ПОМИЛКОВИХ ДІЙ НЕВІДОМИХ ОСІБ, які в порушення п. п. 8, 14, 15 Постанови №996 ПОМИЛКОВО утворили 20.12.2012 року «ініціативну групу» на засіданні Правління, а не на засіданні Громадської ради при КМДА.

Таким чином, викладене надає право надати ПОРАДУ на допомогу юристам Олександра Попова у конфлікті при «обранні» Громадської ради при КМДА:

(1) НЕ ВИЗНАВАТИ, СКАСУВАТИ результати «виборів» до Громадської ради при КМДА від 28 січня 2013 року та від 29 січня 2013 року та виконати вимоги п. п. 8, 14, 15 Постанови №996 та УТВОРИТИ ІНІЦІАТИВНУ РОБОЧУ ГРУПУ з підготовки установчих зборів для формування НОВОГО складу ради Громадської ради при КМДА 2013-2015 року.

(2) або ВИЗНАТИ ВСІХ 546 представників інститутів громадянського суспільства, якими подано відповідні документи - членами Громадської ради при КМДА (2013-2015 р.р.) і ЧЕСНО та СПРАВЕДЛИВО боротися за владні громадські посади і вплив зсередини Громадської ради при КМДА, а не ззовні.

(3) або є третій шлях …, але щиро вірю у мудрість Олександра Павловича Попова і витримку у протистоянні, оскільки навіть у своїй команді завжди є і радикальні і помірковані і мудрі, до яких слід прислуховуватися виважено із врахуванням плюсів та мінусів весни та літа 2013 року.

ДОДАТОК: офіційний лист КМДА від 08.01.2013 за №059-19 підготовлений та підписаний О.Коваль на ім'я члена Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Вадима Хабібулліна, яким ПОВІДОМЛЕНО, що так названа «ініціативна група» утворена ПОМИЛКОВО, не на засідання Громадської ради при КМДА, а відповідно до протоколу ЗАСІДАННЯ ПРАВЛІННЯ і на засіданні Громадської ради при КМДА таке рішення не приймалося.

З великою повагою і сподіванням виявитися корисним,

Вадим Хабібуллін

Член Громадської ради

при виконавчому органі Київської міської ради

(Київської міської державної адміністрації)

(2011-2013)



_________________________________________


Докази фальшування виборів у громадську раду при КМДА

http://blogs.korrespondent.net/users/blog/manko/a97286

http://www.youtube.com/watch?v=kQBkGqhyidY&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=77Noe889j78&feature=youtu.be


+ ‎5 канал "ОБРАННЯ" Громадської ради при КМДА

29.01.2013 - відверто і чесно - Попов має не визнавати

http://www.youtube.com/watch?v=V9mhHw-tF6w


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.