Відкритий лист лідерам опозиційних сил

10 січня 2013, 14:30
Власник сторінки
0
199

Чому, кожно разу, приходячи до влади ми забуваємо про людей, які нам цю владу подарували.

Лідерам опозиційних сил

Арсенію Яценюку, Віталію Кличку та Олегу Тягнибоку

 

Відкритий лист

Щодо  негайного винесення на розгляд Верховної Ради законопроекту про імпічмент Президента.

 

Шановні лідери української опозиції!

Курс нинішньої влади розрахований на тотальне знищення української державності та вимагає більш дієвої відповіді від всіх опозиційних парламентських сил  та запровадження ними альтернативної політики, котра б забезпечила процвітання українського народу.

 Одним із перших Ваших кроків після приходу  в парламенті мало б стати прийняття закону про імпічмент і задіяння цієї процедури щодо чинного Президента Віктора Януковича, принаймі саме з такими заявами Ви  виступали у ході передвиборної кампанії 2012 року.

 Однак, як бачимо сьогодні,  опозиційні лідери  зволікають з виконанням передвиборних гасел, а тому  імпічменту  Президента найближчим часом не передбачається.

Як Ви розумієте, це ставить під сумнів здатність опозиції добитися результату в новому парламенті, демотивує людей, які  підтримували  Вас та призводить до ще більшого розчарування, яке сьогодні запанувало в українському суспільстві, адже зволікання із Законом про імпічмент перетворює Ваші передвиборні гасла на суто популістські: якщо опозиційні лідери не здатні досі зреалізувати свої лозунги, то таким чином Ви лише підсилюєте  позиції діючого Президента та засвідчуєте свою неміч мільйонам українців, котрі за Вас голосували.

ВК «Наступ» нагадує Вам про необхідність виконати свій обов’язок перед українцями та вимагаємо негайно внести на розгляд до Верховної Ради законопроект про імпічмент президента України та зробити все для його прийняття в сесійному залі.

Також ми повідомляємо, що ВК «Наступ»  й надалі  відслідковуватиме за дотриманням  усіх передвиборних обіцянок парламентських сил та інформуватиме громадськість про хід їх виконання.

 

ВК «Наступ».

 

 

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.