Слідами галицьких «патріотів» з «Нафтогазу України»

18 жовтня 2012, 07:33
Власник сторінки
Журналіст
0
1176
Слідами  галицьких «патріотів»  з «Нафтогазу України»

Що залишив після себе у Новому Роздолі Андрій Лопушанський

Недавно тележурналісти відзняли фільм про діяльність Олексія Івченка і Андрія Лопушанського «КУН Нафтогаз»,  але він чомусь не потрапив на екрани п’ятого каналу. Це хороша історія про те, які багатіють наші  «патріоти».  На жаль,  сенсаційний  фільм поки що можна побачили лише в YOUTUBE

Андрій Лопушанський нині демонструє своїм землякам, який він опозиційний кандидат і великий патріоти.  За цим приховується?

«Мене  викликав голова Львівської ОДА і сказав не йти на вибори, а домовитись з іншим претендентом – Андрієм  Лопушанським», – з такою заявою виступив  кандидат у депутати по Старосамбірському виборчому округу Львівської області, головний лікар обласної клінічної лікарні Михайло Гичка.

Автор цих рядків зателефонував  до порушника спокою  і  розпитав про подробиці делікатної розмови у «білому домі», окремі фрагменти якої були оприлюднені в програмі «Чесно»  на телеканалі  «ЗІК». Присутній на цих дебатах Андрій Лопушанський нічого не заперечив, лише промовчав.

Досі Андрій Лопушанський  числиться  першим заступником голови «Нафтогазу» України, зараз перебуває у декретній відпустці по догляду за дитиною.

Працював разом з нинішнім львівським губернатором Михайлом Костюком у «Нафтогазі».  Розвинув на своєму окрузі бурхливу діяльність. Спонсорував мистецькі та інші заходи, від чого, як говорять  експерти, пахне непрямим підкупом виборців.

У Старосамбірському окрузі тим часом Андрій Лопушанський демонструє під прицілом десятка телекамер, як  його влада ніби не пускає на сцену, цілує хрести священиків, і божиться, що не зрадить.

Хто хоче більше дізнатися про протеже львівського губернатора, повинен поїхати у Новий Розділ на державне підприємство «Сірка».  Генеральний директор   Володимир Венчак вам охоче розповість і покаже колишній завод фунгіцидів, який 10 років тому придбав Андрій Лопушанський і К. Що побачите?  Вся територія в очеретах та розвалинах. Кругом безлюдно. Найчастіші гості на підприємстві  – «металісти». Так називають представників фірм, що вирізають  метал.

– Ось завод фунгіцидів, колишній структурний підрозділ Роздільської «Сірки», – показував  рукою на купи розвалин Володимир Венчак. – Виробляв  фунгіциди для сільського господарства. Екологічно найчистіші, які тільки існували.   У 2001 році працювало 380 працівників.  Після того, як завод взяв під контроль Андрій Лопушанський  підприємство стало занепадати, а згодом його ліквідували. Устаткування і метал вирізали, залишились лише руїни.

Міський голова Нового Роздолу Володимир Туз  вас запитає, як суд міг ліквідувати завод фунгіцидів, якщо не зачищена територія й залишилися борги перед міським бюджетом. Невже державні проблеми спихнуть на місцеву владу?

Ось так піднімав життєвий рівень мешканців Нового Роздолу Андрій Лопушанський, міста, де пройшли його юнацькі роки – навчався у місцевому технікумі.

Сліди бурхливої бізнесової діяльності цього «кризового менеджера»  крім «Нафтогазу»  можна знайти у Сокалі,  Новояворівську та в інших депресивних регіонах, де люди залишились наодинці зі своїми проблемами.  А  також  його сліди можна побачити у Трускавці та в інших курортних містах, де розміщені новозбудовані готелі, від яких пахне нафтогазом.  Про це детальніше можна дізнатися з фільму «Кун Нафтогаз».

Примітка: на фото руїни колишнього заводу фунгіцидів у Новому Роздолі.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.