Про хуліганство та аморалку

19 серпня 2012, 06:59
Власник сторінки
Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат
0
382

І про ганебні вчинки цицькатих дівиць

У мене просто виникає запитання, коли припиниться цей ажіотаж по суті переростаючий в вакханалію пов'язаний з дівицями з цього Pussy Riot? Те що вони вчинили є зичайним хуліганством вчиненим групою осіб і не більше.

Так само і нелюдський вчинок дівок з голими цицьками Фемен в Украні (спиляли хреста в центрі міста) є хуліганством з точки зору діючого законодавства, а з точки зору моральних принципі в - ниций і нікчемний вчинок, оскільки хрест на тому місці було встановлено в пам'ять про закотованих в 30-х роках НКВД в підвалах сьогоднішнього Міжнародного центру культури і мистецтв укранців (на сцені якого до речі успішно проводять розажальни заходи). Панове, не тих ми захищаємо, що в Росії, що в Украні. І не слід шукати жодно політики в звичайному побутовому хуліганстві.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.