Беркут не дозволив встановити для захисників української мови біотуалети.

06 липня 2012, 07:24
Власник сторінки
0
479

Влада боїться народу.

             

   Акція протесту під Українським домом проти "мовного" закону Колесніченка – Ківалова продовжується вже третю  добу.  Вночі виникла невелика сутичка між Беркутом та мітингувалиниками, у яких правоохоронці  намагалися відібрати біотулаети.

За ініціативи А. Парубія для захисників української мови привезли чотири біотулатети . Після того, як кабінки розвантажили, їх одразу оточили беркутівці. Між ними та мітингувальниками виникла сутичка, після якої один туалет таки дозволили встановити  в паку, що за 200 метрів від місця проведення акції.  Беркут пообіцяв, що зранку вони дозволять встановити привезені кабінки на місці, яке визначать мітингувальники.

Як повідомив один із мітингувальників, голова ВК «Наступ» Р. Секела «Влада всіляко намагається перешкодити протестантам. Вона боїться народу та за будь-яку ціну хоче, щоб акція була зупинена. Заборона встановити туалети – яскравий приклад цьому».

Також Р. Секела повідомив, що від сьогодні за адресою http://www.facebook.com/ruslan.sekela?ref=tn_tnmn можна подивитись пряму трансляцію з місця події та закликав всіх українців прийти та захистити українську мову. 

Нагадаємо, вночі під «Українським домом» було близько 500 осіб. Як відомо, акція протесту розпочалась у вівторок з того, що депутати від опозиції оголосили голодування після скандального ухвалення більшістю "мовного" закону Колесніченка-Ківалова.

Прес-служба ВК «Наступ».

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.