Третій день битви за мову.

05 липня 2012, 15:41
Власник сторінки
0
401

Боротьба триває.

   Акція протесту під Українським домом проти "мовного" закону Колесніченка – Ківалова продовжується вже третю  добу.  Через публічне викриття вчорашньої  провокації «регіоналів» із  проведенням в Маріїнському парку акції в підтримку російської мови, масовку швидко  перемістили під адміністрацію Президента. Весь день там перебуває понад 300 оплачених «прихильників» російської мови.  Під «Українським домом» захисники української мови твердо  зайняли оборонну позицію та, незважаючи на те, що за цей час було декілька спроб Беркуту розігнати акцію, людям вдалося вистояти.  Обидві групи мітингувальників наразі зайняли вичікувальну позицію та не збираються розходитись.

         Як відомо, акція протесту розпочалась у вівторок з того, що депутати від опозиції оголосили голодування після скандального ухвалення більшістю "мовного" закону Колесніченка-Ківалова.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.