Спорт, який поєднує все!

16 травня 2011, 13:31
Власник сторінки
Інженер-конструктор, фахівець з пожежозахисту.
0
443

В період з 14 по 15 травня у м. Київ, на території загальноосвітньої школи № 236 на Теремках 1 проходили змагання з велосипедного спорту в класі велосипедів BMX.

В період з 14 по 15 травня у м. Київ, на території загальноосвітньої школи № 236 на Теремках 1 проходили змагання з велосипедного спорту в класі велосипедів BMX. Велосипед, який запросто можна зрівняти з кросовим мотоциклом, під своїм наїзником  здатен творити дива. Причому вік спортсменів, їх стать не обмежено. Дістаєш до педалей - і ти вже спортсмен. 

Правда, треба навчитись обертати ці педалі, вправно тримати кермо і ще багато чого, та це вже тренування.  Велосипед ВМХ, спорт майбутнього: карколомні стрибки на трамплінах, круті схили і гірки,- це додає шаленого драйву як спортсмену, так і вболівальникам.

Змагання проводились за здобуття особистої першості в Кубку України та Чемпіонаті України. П'ять областей: Київська, Одеська, Харківська, Чернівецька. Така географія цьогорічних змагань.

Кубок України виборов Чернівчанин Верстюк Ростислав, а чемпіоном України серед юніорів став харківянин Сапожніков Владислав.

Від себе. Траса в школі - це особиста ініціатива і робота спільноти. Добре, що цю справу підтримує керівництво і педколектив школи. Впевнений: спорт, який популяризує тренер, він же викладач фізкультури, дає дітям перш за все бути здоровими і не приставати на погані звички, що так забавляють молодь. А що нам ще робити?- запитує молодь у старших. Тут дітям пощастило: є людина діла, людина справи. Цікаво і те, що допомоги від влади велоспорт  ВМХ не отримує. І я вдячний тим спонсорам, що з розумінням ставляться до дітей і цього чудового виду спорту. Спорту, який поєднує все!  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.