На "Громадському.tv" Шилова збрехала, у скількох партіях вона побувала

19 січня 2014, 11:46
Власник сторінки
журналіст
0
207

Сказала, що лише у двох. Це - неправда!


Світлина: Вікторія Шилова - початок вечірнього боку Громадського. Чекаємо на ваші запитання... 
Починаємо о 19.00: http://goo.gl/Ix6cKj
#Євромайдан

Сказала, що лише у двох. Це - неправда! З "регіонів" і РПЛ її виключили. А от з СПУ Мороза вона пішла сама. Читай про це тут:

Вікторія Шилова змінила чергову партію і закликала українців відмовитися від презервативів

Зараз "корінна киянка", якою проголошує себе уродженка Новомосковська після півторарічного проживання в Києві, є чинним депутатом Дніпропетровської облради, куди потрапила у списку ПР. Після вигнання з партії - позафракційна.

А в минулому скликанні Шилова депутатила у складі фракції Блоку Лазаренка. Чи мала вона при цьому партквиток "Громади" - мені достеменно невідомо і не вважаю за потрібне це з'ясовувати. Вона була обрана у "громадівській" п'ятірці і поводилася як ревна "громадівка", вихваляючи партію та її лідера - Павла Лазаренка. Зокрема, як могла, пропагувала "Громаду" і Лазаренка в ефірі Дніпропетровської ОДТРК. Союз "Громади" й ПР в облраді забезпечив їй посаду гендиректорки обласної студії державного телебачення.

До того, під час Помаранчевої революції, підтримувала Віктора Ющенка. У першу річницю Майдану двері її кабінету на ДОДТРК були розмальовані гаслом "Так, Ющенко!". Бачив особисто.

Шилова каже, що після того, як її виключили з ПР, радник Тягнибока, колишній очільник Дніпропетровського міського осередку "Свободи", координатор Громадянського активу Дніпра (ГРАД) Андрій Денисенко запропонував їй вступити до партії націоналістів. Тут я їй вірю, оскільки Денисенко є давнім політичним партнером і соратником Шилової, в якій би партії та не перебувала.

Свого часу, Денисенко намагався переконати мене в недоцільності критики Шилової і прагнув замирити нас. Та не вийшло.

І от вчора Тягнибок особисто зустрівся з Шиловою на Хрещатику, коли та привела тітушок, аби розібрати барикади.

Шилова полюбляє проголошувати себе засновницею та очільницею різних громадських організацій. На сьогодні в її активі аж три соціальні рухи: "АнтиФЕМЕН", "За здорову націю", а також ГО, на секундочку - "Права Соціалістична Партія". Це абсурдне визначення (мало того, що права ліва партія, так ще й під вивіскою громадської організації), я так розумію, вона вигадала, щоби не казати "націонал-соціалістична".

В політико-ідеологічному сумбурі вірянки московського патріархату й прихильниці "славянского единства" Шилової - 2 % від "Свободи"; 3 % - від НСДАП; 5 % - від російського скінхедства, а решта 90 % - вітренківщина. Пекельна суміш, загорнута в українську вишиванку, яку Шилова частенько надягає про людське око.

При цьому ворог преси-2009 - таким титулом удостоїла Шилову НСЖУ - є старшим викладачем на кафедрі тележурналістики Інституту Кіно і Телебачення КНУКіМ Михайла Поплавського.

P.S. Зараз Олег Ляшко називає Шилову, яку взяв у свої помічниці-консультантки, зробив заступницею по партії й висунув кандидаткою в депутати ВР, пройдисвіткою, виключеною з РПЛ за зраду українського народу. А коли я, тільки дізнавшись про новий тандем Ляшко-Шилова, почав розповідати йому про цю діячку на його сторінці у Фейсбуці, то негайно забанив мене. Не бажав він слухати про Шилову та всіляко захищав її, і коли я додзвонився на передачу за його участю на "Ері-фм".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.