Помилка Президента Януковича.

17 січня 2014, 23:15
Власник сторінки
юрист, бухгалтер, економіст, політик
0
219

А стаття про наклеп знищить народ. Бо відрізнити покази свідків від наклепу неможливо.

Стаття про наклеп знищить Україну. Точніше добє. Бо знищив Україну  Закон «про інформацію».

А стаття про наклеп знищить народ. Бо відрізнити покази свідків від наклепу неможливо.

Я бачив, як колишній  Голова  Костопільського суду Таргоній гвалтував людей. Це наклеп?

Я бачив як він та Бородавіко, колишній Начальник Костопільської міліції були причетними до вбивства волейболистки в костопільскій спортивній школі яку спочатку Таргоній згвалтував, а потім замовив її вбивство та Бородавко прикрив.

Це наклеп?

Я був свідком вбивства жіночого лікаря, яке замовила моя колишня дружина.

Це наклеп?

Я зняв на відео як бандит Кашицький вкрав мій каркас разом з бандюганами та міліція нічого не вдіяла.

Це наклеп?

Я підозрюю що лікар невропатолог костопільскої поліклінніки зробив смертельний укол землевпоряднику Василю Кучеру, який був проти того, щоб Кашицький, Мельничук та Овчар розкрадали наш двір та будували тут свій Ринок КВАДРАТ

Це наклеп?

 Можливо ти скажеш що наклепом є те, як суддя Костопільского суду Олійник мав гомосексуальні стосунки з тодішнім юрпистом Адміністрації Лазаренком, прямо в приміщенні суду, яке я бачив на власні очі?

 Так що є наклепом?

То виходить, що наклепом є все, що свідок не може довести??!

Або може наклепом є те, що покидьки менти та прокурори, сбушники та інші не хочуть розлідувати, бо вже взяли хабарі за прикриття злочинів?

 Якщо троє костопільских лікарів затягнули мене в кабінет ЛКК та стали вимагати від мене пройти психіатрічне обстеження на тій підставі, що я пишу про Таргонія та костопільску банду гомосексуалістів – людожерів.

То це теж наклеп?

В Костополі та Рівненській області банда гомосексуалістів улаштували собі Рай. Вони навіть на роботі не соромляться носити жіноче вдбрання, бо вони всі тут однакові

Це наклеп?

 

Сьогодні виходить, що кожен «Лозунг» є наклепом.

«Мер – розікрав місто!» - наклеп

«Денисюк – приховує прибутки!» - наклеп

От наприклад я знаю, що мер Костополя Денисюк обікрав бюджет та вкрав нашу землю, та замовляє вбивства та побиття людей, та підписує незаконні документи, та є хабарником.

То як це буде?

Знову наклеп?

 Ні, пане Президент! Беріть свої мешти та їдіть з цього високого посту. Або змінюйте команду юристів, які несуть відповідальність за підготовку таких злочинних статей, що знищують народ країни.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.