Не дамо дияволу зійти темної української ночі

17 січня 2014, 07:50
Власник сторінки
Журналист
0
221
Не дамо дияволу зійти темної української ночі

«Країна мені подобається більше і більше...» Олег Царьов.

Регіонали не зупиняться на досягнутому. Навіть якщо сьогодні Майдан саморозпуститися і його активісти покаються, це не врятує людей від масового кримінального переслідування, терору, тюремних термінів.

Регіонали, це не просто сучасні українські фашисти, це українське політичне гестапо сьогодення .

З регіоналами не можна домовиться, регіональна сутність агресивна, жорстока і нестримна за своєю природою. Кривава історія Донбасу 90-х показує що вижили і пробилися до влади виключно беспредельщики через ріки людської крові і численні вбивства. Немає людини - немає проблем, ось головне правило кримінального Донбасу.

Вся генно-модифікована судова система України вже налагоджена й налаштована на безперебійну і точну роботу за командами режиму.

Нехватка пенітенціарних установ для потенціальних в'язнів з Майдану створює найвужче місце в каральній системі правлячого режиму. Логічно очікувати спонтанно - судової активності в масовому скороченні термінів відсидки для кримінального контингенту.

Чи готові чорні списки і коли настане "Ніч довгих ножів", не помилюся якщо скажу - скоро, дуже і дуже скоро.

Сьогодні можливі тільки два шляхи: вони або ми. Якщо банда не сяде у в'язницю, сядемо ми. Або як в'язні або як раби.

Звертаюсь до вас, патріоти України, для яких честь, совість і любов не порожній звук,  не залишайтеся осторонь, зробіть свій перший крок назустріч Свободі, Честі і Гідності.

Бандити перейшли край, сьогодні немає вже моєї хати скраю. Але сьогодні є ще я, моя сім'я, моє майбутнє.

Зроби свій вибір  Свобода або рабство, третього не дано!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.