Влада зробила свій вибір - САМОГУБСТВО!

16 січня 2014, 12:48
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
1338
Влада зробила свій вибір - САМОГУБСТВО!

Влада закликали народ до громадянської війни і партизанщини!

Сьогодні парламентські покидьки провладної більшості в незаконний спосіб  проголосували за антинародні законопроекти... За бюджет на 2014 рік разом із ублюдками проголосувала тушка Олесь Доній... Камера сесійної зали неодноразово показували ухмилку Пшонки молодшого, який радів від ухвалення кожного "закону?"...

У наших пращурів була традиція вирощувати дуби-велетні, для живлення яких під коріння вони закопували ворогів. Окупанти зробили крок, яким вони перейшли межу дозволеного, і нехай не жаліються за наше повернення до старовинних традицій. Ми були дуже ліберальними, що дозволили покидькам керувати нашою країною, тому досить терпіти! Не для того наші батьки нас народжували, щоби бути жебраками і рабами. Ми зобов'язані перемогти, інакше нашим дітям на уроках історії про нас будуть казати нібито ми вороги народу (Мазепівці, Чучупаки, Бандерівці), хоча саме ці постаті надають віру в перемогу і сили в боротьбі.

Влада зробила свій вибір - САМОГУБСТВО! Вони закликали народ до громадянської війни і партизанщини!
ВОРОГІВ ДО СТРАТИ!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.