Віце-прем'єр Вілкул і голова ДСНС Болотських не помітили, як люди падали з вікон

09 січня 2014, 20:34
Власник сторінки
журналіст
0
200

четвертого поверху, коли рятувалися від пожежі на харківському "Хартроні"

Вони не помітили смерті людей, проігнорувавши очевидні факти, чітко зафіксовані на відеоплівці, так само як не помічають і ігнорують катастрофу,  до якої привели країну. Як взагалі можна сприймати за нормальних  Вілкула і Болотських, як вірити в їхню людяність, коли вони заперечують неспростовне. Тим більше, коли мова йде про людські життя.

При цьому обидва посадовця стверджували на прес-конференції, що вони уважно (!) передивилися і проаналізували відео. І нічого не помітили. Як таке може бути? Це ж ні в які мізки не вкладається і перебуває далеко за межею добра і зла.

В той же час автор відео боїться розмовляти з журналістами. Він уникає зустрічі з ними, а саме відео,   незрозуміло за чиєю командою вже вилучено з ютубу.  Про це йшлося в онлайні "Громадського телебачення".

А ще там казали про те, що пожежна машина, яка могла б врятувати життя людям, що висіли на карнизах і чіплялися за кондиціонери, коштує приблизно стільки ж, скільки годинник голови харківської адміністрації Добкіна. В тих машинах драбина довше, вище і могла б зняти нещасних.

Але замість цього пожежна служба витратила 9 млн. гривень на закупівлю  лопат.

Люди, в якій країні ми живемо? Як же можна захищати цю владу? Як можна спокійно жити при ній? Вона ж ні на що не здатна, окрім як трощити  кийками голови незгодним протестуальникам. Скільки ще смертей потрібно, аби переконатися в цьому?! Чи не завеликою буде ціна прозріння?      
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.