Жорстоке побиття журналістів у присутності озброєної міліції

03 січня 2014, 07:40
Власник сторінки
журналіст
0
267
Жорстоке побиття журналістів у присутності озброєної міліції

У Вишгороді на очах у міліції тітушки, що знаходяться у розшуку били журналістів. Правоохоронці відверталися, мовляв ми нічого не бачимо.

2 січня 2014 року о 22.08 у місті Вишгороді по вул. Т. Шевченка, 1-г, навпроти міської ради, у приміщенні підпільного грального закладу двічі протягом години, розшукувані міліцією за кримінальний злочин місцеві тітушки, без перешкоди нападали і наносили травми журналістам "Антикорупційного Бюро України".
Коли до грального закладу прибула слідчо-оперативна група, за нею не забарилися й невідомі молодики. Вони наскочили на журналістів з газовими балонами і залили відеокамеру та очі. Аби не отруїтися міліціонери почали швидко тікати з приміщення покинувши на призволяще антикорупційників.
Присутні правоохоронці не стали на захист журналістів, тож вони викликали підкріплення. Прибули міліціонери з автоматами, але це не завадило бандитам вдруге напасти на громадських активістів у їх присутності. Захисники громадського порядку просто напросто відверталися, мовляв ми нічого не бачимо.
На відчайдушні заклики антикрупційників про допомогу, міліція просто не реагувала, не захищала, не припиняла та ще й навідріз відмовилася затримувати злочинців. У результаті двом журналістам, керівнику організації Віктору Швецю та його заступнику Олександру Сеньку були нанесені серйозні травми. Віктора Швеця було терміново доправлено до обласної лікарні для надання екстренної медичної допомоги. 
Міліція так і не провела жодних слідчих дій, не затримала злочинців, які у розшуку. Натомість опечатала гральний заклад, не залишивши жодної охорони. Зрозуміло, що відео з камер нагляду зчезне, а можливо й інші докази, адже охороняти заклад залишилися ті ж таки тітушки.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.