"Кор" розмістив у "виборі редакції" блог про те, що Чорновол побила опозиція

31 грудня 2013, 10:10
Власник сторінки
журналіст
0
245

Нібито для того, щоби пожвавити ЄвроМайдан. А перед тим вилучив з розділу "кориcтувачі" критичний допис про свого власника Сергія Курченка.

"А теперь когда снова для продолжения "банкета" нужно было подлить масло в огонь революции использовали уже не детей, а революционную журналистку, которая всегда писала про Януковича, Медведчука, Клюева и т.д.. /.../
Я бы поверил в версию, что её наказали за её деятельность если бы это произошло через месяца три-четыре после майдана и когда в обществе спал революционный настрой, но не сейчас. 

Вот и получается, что для продолжения революции свои своих не пожалеют, и пустят все механизмы для продолжения майдана.
P.S Ведь надо отработать деньги заказчика." - пише користувач під ніком "политическая матрешка".

Допис супроводжений такою фотокомпозицією:
 



Розміщення цього блогу у стрічці "вибору редакції" зайвого разу засвідчує редакційну політику сайтe, мораль і професійний рівень співробітників, яких звісно, журналістами не назвеш. Лише журналИзами.

У "Мертвого півня" є пісня про "курво пресу". Так от вона в тому числі і про "Кореспондент".

А перед тим, як розмістити чергову порцію лайна у "виборі редакції", сайт вилучив з розділу "користувачі" критичний блог про свого хазяїна Сергія Курченка.

"Знову курва радіо, телебачення, курва пресса
Влада собі як влада – суцільні курва бандити
"
/"Мертвий півень"/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.