Бандерівці – не провокатори

30 грудня 2013, 08:21
Власник сторінки
Communication group
0
242

Першого січня вшановуємо пам`ять Провідника ОУН(р) Степана Бандери. Саме цього дня 105 років тому майбутній герой національно-визвольних змагань українців з’явився на світ.

Першого січня вшановуємо пам`ять Провідника ОУН(р) Степана Бандери. Саме цього дня 105 років тому майбутній герой національно-визвольних змагань українців з’явився на світ.

Степан Бандера увійшов в історію як український політичний діяч, який мав чітку радикальну позицію щодо шляхів побудови Української самостійної соборної держави. В умовах, коли українські землі перебували у складах кількох озброєних тоталітарних імперій, Степан Бандера вважав, що здобути владу і побудувати нову незалежну державу можна лише революційними методами.

Час не в змозі знищити чин Степана Бандери, який надихає нові покоління українців на боротьбу за свої національні права, за волю України. Вони іменують себе бандерівцями. Проте, на жаль, їхні активні дії, їхні щирі пориви не завжди зрозумілі для широкого загалу. Тому й чують часто у свій бік – провокатори.

Так, мабуть, називали у середині минулого століття і самого Степана Бандеру та його соратників. Однак слід зазначити, що саме ОУН (р) змогла організувати реальний спротив окупантам і навіть почала будувати незалежну країну (проголошення Акта відновлення Української держави). Саме бандерівці брали найактивнішу участь у створенні боєздатної УПА. А хіба провокатори спроможні стати на захист свого народу?

Тож сьогодні, коли існує реальна загроза суверенітету України, сучасні бандерівці мають продовжити справу своїх славних попередників. І в цій шерензі повинні бути присутні не просто ентузіасти, настав час стати бандерівцями нашим професійним військовим – солдатам і офіцерам. Тільки в такому разі зможемо відстояти незалежність України.

І досить називати бандерівців провокаторами!

Слава Україні!

Володимир Манько
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.