Людожерська влада в Україні до вподоби лише нелюдам

29 грудня 2013, 10:20
Власник сторінки
журналіст
0
249

Януковича і партію регіонів можуть підтримувати лише безнадійні бидляки, закоренілі бузувіри та затяті фашисти.

Безчинства, які чинить влада в країні, не можуть не впливати на людей з адекватним інетлектом, мораллю і психікою. Запроваджуваний антиукраїнським  режимом кримінальної тиранії кривавий терор по відношенню до громадянських ктивістів Євромайдану та журналістів - переслідування, залякування, поливання зеленкою, підпали автівок, трощення офісів, жорстоке побиття, можуть схвалювати тільки моральні потвори, люди, яких такими вважати дуже важко, хіба що номінально.

Якщо вони готові й надалі голосувати за бандюковичів, то це не громадяни, а біомаса, невиправне зденаціоналізоване бидло, фашисти, збоченці, садисти, гестапівці-енкаведисти, ур-р-роди. Це такі ж самі кати-бузувіри, як і ті, хто нині править країною. Людожерська влада до вподоби лише нелюдам.

Всі, хто служить їй - у держустановах, органах місцевого самоврядування, у ЗМІ, в тому числі тут, на "Кореспонденті" - раби і скоти! Нечисть, яка множить скверну, стаючи співучасницею злочинів проти України та українців! Горіти цій сволоті у пеклі!         
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.