Найкраще новорічне привітання від януковича – заява про складення повноважень

26 грудня 2013, 21:20
Власник сторінки
журналіст
0
290

Пропоную гаранту в останні хвилини року, що минає, оголосити в традиційному телевізійному зверненні до народу наступний текст:

Шановні співвітчизники!

За час мого президентства Україна зазнала багато потрясінь. І кожне наступне було сильніше попереднього. Калатає її і зараз. Знаю, як ви втомилися від мене, від пакращень та стабільності в країні.

Цей рік завершується під акомпанемент ЄвроМайдану - ще велелюднішого й тривалішого за Помаранчеву революцію.Тому прийняв рішення більше не випробовувати ваше терпіння та не гнівати долю.

Багато з вас пам’ятають моє передвиборче гасло «Почую кожного!». Я виконую дану обіцянку і складаю з себе повноваження президента. Цей тягар виявився для мене заважким. Вірю, зітхнете з полегшенням і ви.

Нехай в Україну прийде громадянський мир та спокій. Це і буде надійною запорукою подальшого розвитку держави й суспільного добробуту.

З Новим роком вас, співвітчизники! Як ви кажете: "ЗЕКА - ГЕТЬ!".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.