Змій Фьодоровіч, спи спокійно, партійні бонзи самі присплять «Майдан»

26 грудня 2013, 18:04
Власник сторінки
Журналіст
0
293

Триголовий «Дракончик» українського «Майдану» на тлі справжнього народного вибуху невдоволення виглядає карикатурно, як у веселому мультику. Народний гнів перетворюють на комедію

Знову ділимо шкуру живого ведмедя. Знову квотний розподіл посад. Знову масовий рух народу за  цивілізовану країну  хочуть поставити  під вузький партійний контроль. Знову нема народного лідера. Знову в регіонах з  Києвом узгоджують лідерів місцевих "Майданів".

Триголовий «Дракончик»  українського «Майдану»   на тлі справжнього народного вибуху невдоволення виглядає  карикатурно, як у веселому мультику. Ще  більш потворно і смішно  сприймається його оточення, що вишикувались в черзі до трибуни «Майдану».  Народний гнів перетворюють на комедію.

Революційну ситуацію в країні, коли низи не хочуть, а верхи не можуть, намагаються звести до бутафорії.  

«Дракончик» розгублений. Він стоїть на роздоріжжі й не знає куди йти. До виборів ще рік, а народ вже хоче перемін. «Трійка» бродить по «Майдану»  і не знає, що робити. Визначитись з єдиними лідером боїться, бо змій Фьодоровіч голову відітне  ще до виборів. Заскочений  народним вибухом «Дракончик»  розгубився.  Як бути?

Нічого дивного, народне невдоволення ніколи не буває за графіком. Тому виникла пауза. Зявилася ніша, яку не поспішають заповнити.

Народ, що вийшов на вулиці, чекає на справжнього лідера. Не того, що прийшов з теплиці української політки, контрольованої олігархічними кланами. Народ чекає на  лідера з народу, який не боїться, що йому заводи чи фабрики відберуть. Або відсунуть від олігархічного корита.

Створення масового народного руху контрольовані олігархічними кланами партійні бонзи намагаються звести до створення чергової політичної партії. Як пише один закарпатець, щоб не робили – виходить КПРС.

І знову нічого не зміниться, тільки доступ до президента отримають  все ті ж олігархи, лише в іншому алфавітному порядку.

Ще не все втрачено. Лідери партійної опозиції можуть зробити ставку на народного лідера, як свого часу поляки поставили на електрика Леха Валенсу. Вони ще отримають  бажану булаву, але трохи згодом, коли народний лідер розчистить  затори і створення передумови для демократичних виборів.

Поки що триголовий «Дракончик» не готовий здолати  змія Фьодоровіча. Треба це визнати і змінити тактику боротьби. Цирк закінчився. Годі ламати комедію і тішити обивателя карикатурними мультиками. Ми отримали шанс змінити нашу країну. Так скористаймося ним!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.