Дружина ведучого антимайдану Юрія Кота пішла від чоловіка через політику

24 грудня 2013, 10:06
Власник сторінки
журналіст
0
1648

Бо підтримує ЄвроМайдан

Про це ведучий Першого національного повідав в ефірі "Громадського-тб". Відповідаючи на запитання щодо розриву стосунків, Юрій Кот сказав, що однією з причин стала політика. Його, тепер вже колишня (?) дружина, є переконаною противницею партії регіонів і прихильницею ЄвроМайдану.


За словами ведучого антимайдану, після вчиненого невідомим нападу на нього біля будинку, де він живе, тепер там постійно чергує десяток охоронців - співробітників СБУ. Декілька з них супроводжували свого підопічного під час відвідин студії "Громадського телебачення", очікуючи під дверима.

Саме так постраждалий виглядав наступного дня після інциденту. Як -то кажуть, знайдіть бодай одну відмінність між до і після.

Попри свою прихильність до пр і януковича, Юрій Кот засуджує побиття студентів на Майдані в ніч з 29 на 30 листопада і критикує тих, хто схвалює цю розправу.  Він також виступає за посилення вертикалі влади і СБУ.   
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.