Політична повія Вікторія Шилова теж хоче зачистити Майдан

24 грудня 2013, 08:20
Власник сторінки
журналіст
0
373

А ну, "Кореспонденте", тримай у "вибір редакції"! Курченку сподобається! Заява Шилової:

Шановні співвітчизники! У середу, як я й обіцяла на прес-конференції в «Укрінформі», ми розпочинаємо збір підписів під зверненням наступного змісту:

Виконуючому обов’язки голови Київської міської державної адміністрації

Голубченко А.К. 

Заступнику міського голови м. Києва

Герезі Г.Ф.

Лідера Соціального Руху «За здорову націю»

Шилової В.В. 

мешканців міста Києва

      В Україні з 1 грудня 2013 року почалося силове протистояння між владою та опозицією, яке призвело до фактичної паралізації життєзабезпечення центральної частини міста Києва. Заблокування вулиці Хрещатик і Майдану Незалежності певними політичними силами та їхніми прибічниками порушує законні конституційні права громадян України, в першу чергу киян, які мешкають в даному районі. Захоплення КМДА, в свою чергу, призвело до погіршення ситуації із забезпеченням життєдіяльності Києва, а також спричинило неможливість для громадян звертатися безпосередньо до керівництва міста Києва і депутатів Київської Ради. На жаль, через інформаційний пресинг та відверті погрози з боку певних політичних сил щодо силового сценарію розвитку подій, влада фактично не має можливості виконувати свої обов’язки, внаслідок чого ситуація в Києві погіршується.  
       Виникає небезпека поширення інфекційних захворювань, терористичних актів, підвищення активності кримінальних елементів. Батьки побоюються пускати дітей до шкіл, а малят – до дитячих садочків в цьому районі. Люди, що проживають на прилеглих територіях, взагалі не можуть заснути вночі через постійне звучання музики та виступів політиків. Коли політики перегородили урядовий квартал, без підвозу їжі та води залишилися дитячі садочки та школи, а хворі люди позбавлені можливості викликати швидку допомогу. Це не демократія, це хаос. Таким чином, близько 50 тисяч людей опинилися в заручниках політиків, які, скориставшись напругою в країні, продовжують закликати людей до війни, готуючи підґрунтя для розколу України. 

Тому наша ініціативна група скористалася законним правом і починає збір підписів щодо негайного звільнення Хрещатика і припинення будь-якого силового протистояння в центрі Києва. Вже покарані люди, які причетні до розгону й побиття студентів в ніч с 29 на 30 листопада. Всі вони отримають по заслугах. Подальші заклики певних політичних сил, їхня поведінка по відношенню до держави викликають у громадян країни і особливо киян неприйняття й образу.Я, Шилова Вікторія Віталіївна, лідер Соціального Руху «За здорову націю» та небайдужі мешканці міста Києва звертаємося до влади і тих політичних сил, що провокують розкол у країні, та вимагаємо негайно звільнити вулицю Хрещатик (проїжджу частину), розблокувати рух транспорту, в тому числі громадського, прибрати сміття, провести антиепідемічні заходи. Вимагаємо звільнити КМДА від екстремістів і терористів.  Дозволити мирним мітингувальникам, не порушуючи громадського спокою та порядку, перебувати на території Майдану Незалежності відповідно законодавству щодо проведення мирних зібрань.

На минулих перевиборах до Верховної Ради Вікторія Шилова балотувалася у 223-ому окрузі від Радикальної партії Ляшка. Напередодні голосування її виключили з партії, де вона обіймала посаду заступника голови, за незгоду зняти свою кандидатуру на користь узгодженого кандидата від опозиції - "свободівця" Юрія Левченка.

Гаслом виборчої кампанії екс-регіоналки було - "Я звільню Київ від Партії регіонів".

Результатом Шилової стали 0,4 %. За неї проголосувало 329 виборців.

Перед тим як опинитися в РПЛ, Шилова побувала в "Громаді" Лазаренка, ПР, СПУ. В трьох партіях, до яких вступала Шилова, лідери мали судимості: Лазаренко, Янукович, Ляшко.

Зараз  Шилова вигадала Праву соціалістичну партію і подає себе під цим брендом, що вказано на її персональному сайті.

У 2006 році Шилову виключили з НСЖУ, а 2009-го, будучи гендиректором Дніпропетровської ОДТРК, вона потрапила у список ворогів преси, ставши першою журналісткою, що отримала таке ганебне звання. Днями вона виступила з ініціативою позбавити ліцензії 5 канал за упереджене висвітлення подій ЄвроМайдану й підбурювання до громадянської війни.

За підрахунками Шилової, в останньому Народному Віче на Майдані взяли участь... 7 тис. осіб. На підтвердження вона наводить таке фото:

"Майдан Незалежності. Це і є сто тисяч людей?" - пише вона.

Нині Шилова викладає режисуру авторських програм на кафедрі тележурналістики Інституту кіно і телебачення Київського Національного Університету Культури і Мистецтв (ім. М.М. Поплавського).

Шилова є вірянкою московського патріархату, протестує проти одностатевих відносин і виступає за традиційні сімейні цінності. Тричі розлучена. Виховує сина і доньку.

Ну що, "Кореспонденте", годиться? Береш у "вибір редакції"? 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.