Звернення до "кинутих" учасників АнтиМайдану

23 грудня 2013, 14:01
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
214
Звернення до  кинутих  учасників АнтиМайдану

Шановні тітушки!

Від щирого серця співчуваю вам, що вас прокидали і не дали бабло за двіж у Маріїнському парку. Ці фраєра не отвічають за базар і вас, матьорих пацанов, прокидали. Не по понятіях. Найбільш обідно даже не за кієвскіх, а за тих, хто спіциально приїхав на гастролі з Донєцка, Сум і другіх нормальних городов, де так жестоко не кідають. Подивився би я на цих розводіл з хальоними мордами, аби вони в Макєївці так себе повели! Осталися б вони у шахті навсігда.

Тим більше, развє можна таке фуфло впарювать, шо вам дадуть лаве за роботу і на дать, перед Новим Годом. От гниди безсовісні!

Мусора ж якусь там зарплату получають за то, шо іх охороняють. А вам - хрін в сметані. Харашо вас хоть на ЄвраМайдані якіто матьтерези покормили, бо іначе вообщє кранти. Щас даже на дорогу нема.

Вони кого лохами счітають? Вас, нормальних пацанов? Нє, так нільзя. Нада мстить. Поетому із іскрєнного сочуствія к вам даю план дій. Ті, шо майданять на Крєщатікє, тоже прокинуті отими мурзіками, шо і вам нафуфлижили. Тільки їх вродє більш жестоко прокідали - кажуть, у них Родіну риги хочуть забрати. Я на сєрьйозє. Так вот, у них план дій і шось там проісходить, а у вас нема.

Шо нада робить?

1. Ночью пікетувать їх офіс не нада. Не то шо стрьомно. Просто іх там вже нема толком нікого - десь бухають, тварі, за ваші бабкі. Поетому нада десь перекантаваться до утра. Напрімєр, у кієвскіх братанов. Бо на ЄвраМайдан іти вам не нада, шоб було без проішествій.

2. С утрєца збираємо свій Майдан у них під офісом. Нада десь палатку намутить, може, у кого с кієвскіх є? Сообщіть журналістам і шоб інтєрєсніше було вас снімать - замутіть якіто двіж. Тільки без махача руками, бо мусора пов'яжуть. Можна, напрімєр, вот як на Крєщатікє гімн України всьо врємя співають - вот так вам можна співать вмєстє гімн тітушок.

3. Узнаєте домашні адрєса кідал і кабаки, де вони двіжують. Вилавлюєте пустодзвонів по одному і проводите воспітатєльну роботу. Отут гуляй душа!

4. Ніколи більше не работать з оцими мурзіками і остальними регіонастами. Потому вони усі розводіли і на ваші бабкі ручьонкі простягають. Работать з ними взападло. Лучшє хоть на стройку або по возможності десь охраніком цивільно, напрімєр, в торговий центр.

5. Напрячь мозгі і понять, шо житуха така хрінова якраз через етіх кідал, які вас наняли. Врагі вони. Нільзя за них голосувать, вони вашим матерям пенсіоний возраст подняли.

6. Не обіжать тих, хто на ЄвраМайдані. Хароші вони люди.

7. Передать ето обращєніє тим пацанам, які його ще не читали.

Всьо. Покеда


Андрій Лозовий,
Заступник Лідера Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.