Відомий український тележурналіст - гей? Ну і що з того?

21 грудня 2013, 14:18
Власник сторінки
журналіст
1
521

Бути гомосексуалом - не злочин, інша річ - підарештом як вікторфедорич

Днями в Інтернеті були поширені інтимні подробиці відносно відомого українського журналіста у вигляді відео, яке засвідчує його нетрадиційну орієнтацію. Журналіст справді відомий і впізнаваний. Як на мене, то зовнішність, характерний голос і інтонації повністю збігаються.

Але що з того? Він же не священник та навіть не політик. І, приміром, мені був та й лишається цікавий саме в якості журналіста і більше ні в якій. Сексуальна орієнтація - це його особиста справа і приватне життя. Моє ставлення до нього не змінилося. Хіба що виникло два питання.

Перше - як потрапило в Інтернет відео з гомосексуальним актом? І друге - щодо притягнення до відповідальності причетних до цього осіб. Адже окрім того, що відбулося втручання у приватне життя особи і викриття сексуальної орієнтації поза її волі, саме відео явно підпадає під категорію порнографічного.

До речі, якщо одного чудового дня з'ясується, що янукович теж гей, а пшонка, захарченко, табачник та їм подібні його фаворити, і саме тому він їх не звільняє попри народні вимоги, то не стану зневажати й ненавидіти цю компашку більше, ніж зараз. Бо більше - нікуди. Просто візьму цей факт до відома. І навіть не здивуюся.

Бути геєм - не злочин, а от підарештом як вікторфедорич - так!
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.