Олігархи та Янукович виставили Україну на продаж. Спочатку розграбували(з фото)

18 грудня 2013, 17:09
Власник сторінки
Журналіст
0
285
Олігархи та Янукович виставили Україну на продаж. Спочатку розграбували(з фото)

Моральна ерозія торкнулася найбагатших.Цинізм і шкуродерство правлять бал. Обдирати народ до нитки чомусь називають бізнесом. Чого можна очікувати від народу, який кийками заганяють у стійло

Росія спочатку штучно завищила ціну на газ. Кілька років здирала з українців  по три шкури, а нині різницю хоче повернути  у вигляді 15-ти мільярдного кредиту. Що сказати – блискуча фінансова операція. Навіть Сорос до такого не додумається. А тепер за відмову вступати в ЄС запропонували  більш-менш справедливу ціну – ось такі роздуми навіюють останні домовленості Віктора Януковича у Москві.

Хто від цього виграє? Насамперед, олігархи, які заробляють гроші в Україні. Вони знову отримали дешевий газ і можуть не думати  про модернізацію прихвачених за безцінь промислових підприємств. І далі зароблені кошти вивозитимуть в офшори.

На житті рядових громадян кремлівська оборудка Януковича ніяк не позначиться. Ціни на газ для населення ніхто не стане переглядати. Навпаки, ще кілька поколінь віддаватимуть взяті Януковичем кредити.

Народу в черговий раз хочуть запудрити мізки. Проблема української економіки не в дорогому чи дешевому голубому паливі. Наша біда в тому, що багатства України опинилися в руках людей, які не повязують своє майбутнє з цією землею.

Уся державна машина – президент, уряд, парламент, суди, прокуратура,  міліція, спецслужби  зайняті створенням комфортних умов для існування двох десятків олігархічних сімей.

Народ для цієї влади – ніщо, його можна з допомогою кийків загнати в стійло. Ми всі це побачили.

Найбільша помилка нинішнього режиму – з народом не можна розмовляти з позиції сили. Нас навіть голодомор не зламав, а це був пекельний інструмент поневолення.

Що ми спостерігаємо в Україні? Першими у стані депресії опинилися заможні верстви, які нині зазнають найбільшої моральної ерозії. Ну а простий люд витримає всякі випробування. Гроші у політиці – ніщо. Виграє той, хто знайде ключ до душі народу, а це за жодні гроші не купиш.

У влади та олігархів залишився один вибір, або провести системні зміни, або народ висуне свого лідера. Привід може завжди знайтися, і на зміну ставленикам олігархічних груп прийде з вулиці дядько з мозолястими руками. Польща це пережила, коли на Гданській судноверфі з’явився національний лідер з викруткою електрика в кишені – Лех Валенса. Якщо зневірені маси висувають лідера з народу, то, як свідчить історія, олігархічні мільярди перетворюються на папірці.

Останній події  на Євромайдані – останнє попередження. Влада не хоче зрозуміти одного: народу нічого втрачати. 80% відсотків  ледве зводять кінці з кінцями. Знаєте, чого люди найбільше бояться? Захворіти!!! Бо тоді доведеться або квартиру продати, щоб вилікуватися, або померти.Але влада цього не знає, бо живе в нішому світі, за високими парканами. 

А доведений до відчаю і байдужості народ  вже ніщо не зупинить. Найстрашніше, коли влада вбиває віру. Янукович у Кремлі хотів вбити віру українців у майбутнє. Тільки наш народ нині вже в стійло не заженеш. Він вийшов на вулиці й хоче системних змін.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.