На "Кореспонденті" навчилися "правильно" обирати кращі блоги

16 грудня 2013, 21:57
Власник сторінки
журналіст
0
243

В стрічці "вибір редакції" - піховшеки і джангірови. Дописи проти ЄвроМайдану і за леніна

Всі блоги з поточного "вибору редакції", окрім  економічного допису Олександра Охрименка "Где лучше вести бизнес в Украине или России?", стосуються теми ЄвроМайдану. Серед них - аж два піховшека і стільки ж джангірова.

Загалом в текстах переважає негативна оцінка масових народних виступів з акцентом на неконструктивності, неєвропейськості, агресії, хаосі, небезпеці Майдану. Опозиція та її лідери піддаються жорсткій критиці й обструкції. Повалення пам'ятника леніну рішуче засуджується як акт вандалізму.

В той же час блоги не менш відомих журналістів, політиків, експертів з критикою януковича й уряду та на підтримку ЄвроМайдану виявилися з точки зору редакції недостойними для потрапляння у стрічку її вибору. Не представлені в рубриці й альтернативні вище наведеним думки з приводу знесення гранітного ілліча.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.