Шилова починає мститиcя Ляшку

16 грудня 2013, 15:39
Власник сторінки
журналіст
0
169

Вона розпустила очолювану нею регіональну організацію РПЛ і вже натякає на нетрадиційність Ляшка, хоча донедавна старанно відмазувала його від подібних закидів:

"Дніпропетровська обласна організація та місцеві осередки Радикальної Партії Олега Ляшка офіційно заявляють про припинення будь-яких відносин з народним депутатом Олегом Ляшко і про вихід з його партії.

Олег Ляшко за спинами членів РПЛ провів переговори з «опозицією» та здійснив негідний чоловіка вчинок стосовно нашого лідера Вікторії Шилової. Олег Ляшко показав себе людиною, яка зраджує своїх побратимів у найвирішальніший момент. Вікторія Шилова про цей вчинок дізналася зі ЗМІ. Ми вважаємо для себе неможливим подальше співробітництво з такою людиною та політиком, і тому відмовляємося від членства в Радикальній Партії.

Ми зрозуміли: всі його полум’яні виступи та гасла – це був суцільний самопіар. Народ ще дасть свою оцінку вчинкам Олега Ляшка.

Також нагадуємо про пункт нашої Програми народної перемоги, який наголошує:

16. створити умови для відродження інституту сім’ї, заборонити пропаганду неприродних зв’язків, насильства, алкоголізму, наркоманії через ЗМІ, акції та в будь-який інший спосіб".

А ще ж недавно Шилова категорично спростовувала справжність відеоплівки з допиту Ляшка, датованої 1993 роком, де він визнав, що заради кар'єри вимушений був надавати сексуальні послуги такому собі Борі з Борщагівки. Шилова називала відео сфальшованим, бо, мовляв, артикуляція Ляшка не співпадає з голосом (?!).Одначе у всіх, хто бачив це відео, що свого часу підірвало Інтернет, не виникає жодних сумнівів у його правдивості. Тепер, коли Ляшко вигнав її з РПЛ, Шилова, бачите, прозріла.

Шилова печеться про відродження інституту сім'ї, в той же час сама вже тричі розлучена, а друга дитина в неї з'явился взвагалі поза офіційних відносин, до того ж, подейкують, від одруженого чоловіка. Жінка-політик не розуміє очевидного, що педалювання цього пункту б'є і по ній самій. Бо зараз Ляшко має зразково-показову в порівнянні з Шиловою, сім'ю: одружений і виховує доньку. "Стра-а-анная женщина, стра-а-анная"...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.