В Тернополі діти-сироти з усієї області побували в гостях у Миколая

16 грудня 2013, 07:40
Власник сторінки
0
9510
В Тернополі діти-сироти з усієї області побували в гостях у Миколая

У неділю 15 грудня відбувся проект “Діти-сироти в гостях у Миколая”

    Діти-сироти та діти позбавлених батьківського піклування з Тернополя та області завітали в гості до Святого Миколая. Розпочався захід в Театрі актора і ляльки, де на учасників чекала шоу-програма “Святий Миколай Чудотворець”. Продовжилось свято у приміщенні ПК “Березіль” в майстерні Святого Миколая. Волонтери в костюмах ангелів та казкових героїв допомагали дітям власноруч зробити подарунки – листівки, орігамі, сніжинки та ін.
    Святий Миколай подякував дітям за їхні роботи та кожному вручив подарунок. Окрім подарунків організатори передали в дитячі будинки спортивний інвентар. До слова, кошти на інвентар надав колишній вихованець дитячого будинку.
    Після роботи в майстерні діти поїхали на святкову вечерю в ресторани міста, які виступили партнерами благодійного проекту.
    Загалом до Миколая завітало 117 дітей з усієї області. Організували свято Благодійний фонд “Майбутнє сиріт” та громадська організація “Файне місто”. Допомагали Тернопільська міська рада, ресторатори міста, бізнесмени та волонтери.
    Захід ще раз довів, що об’єднання зусиль громадських організацій, бізнесу, влади, небайдужих людей та волонтерів дає в результаті щирі посмішки і радість на обличчях дітей.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.