Політичний перебіжчик або все заради мандату!

28 вересня 2011, 08:50
Власник сторінки
0
787

Вибори до Верховної ради не за горами і політикам, які зараз не при владі, потрібно думати про шляхи штурму єдиного законодавчого органу України. Найпопулярнішим методом наших можновладців був і є перехід до більш рейтингової політичної сили.

 Екс-міський голова Тернополя Роман Заставний не виняток.

    У 2006 році, як член “Нашої України”, Роман Йосипович виграв міські перегони та очолив Тернопіль. Коли рейтинг партії почав падати - перейшов в “За Україну” Кириленка й до цього часу є членом політичної ради цієї партії (за інформацією офіційного сайту партії) та депутатом міської ради Тернополя. Оскільки в Тернополі пану Заставному ловити вже немає чого, він вирішив, що місце законотворця саме для нього. Для цього була вибрана досить рейтингова (9% станом на травень 2011р. за даними соціологічної групи “Рейтинг”) партія Арсенія Яценюка – “Фронт Змін”. 27 вересня відбувся офіційний “перебіг” у третю партію.

    Обґрунтовуючи свій перехід перед журналістами, Роман Йосипович сказав: “У ситуації, у якій сьогодні перебуває Україна, досить висловлювати пустослівні заяви і нічого не робити”. Цікаво, що він мав на увазі, висловлюючи цю заяву? А ще більше цікавить, чи складе пан Заставний свої депутатські повноваження, оскільки йшов за списком іншої політичної сили, ніж є зараз? Та чи прореагує прокуратура на факт порушення Статті 6. Закону України «Про політичні партії в Україні», де чітко вказано: “Громадянин України може перебувати одночасно лише в одній політичній партії”?

    На жаль, незважаючи на постійні зради виборців, ми й далі голосуємо за бренди політичних партій, а не за людей, які дійсно мають принципи та є фахівцями у своїй галузі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Заставний
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.