Леонід Кравчук потрапив у дев'ятку. Після його удару режим не оговтається

14 грудня 2013, 11:17
Власник сторінки
Журналіст
0
4831

Останній камінь з-під фундаменту нинішньої влади вибив перший Президент України часів незалежності. Він зробив дві вбивчі заяви. Про фашизм, якого нема в країні, і про владу, яка збирає антимайдани

Перша заява – в Україні нема фашизму, і друга – що влада, яка не може обходитися без проплачених мітингів – не влада. 


Ці  слова  прозвучали минулої п’ятниці в прямому ефірі передачі Савіка Шустера, і вся країна змогла побачити й почути, як мудрий державний муж  не залишив каменя на камені від підступної зброї нинішньої влади, яка замість того, щоб об’єднувати країну,  намагається протиставляти  різні за ментальністю регіони. По-суті, Леонід Кравчук поставив хрест на нинішній владній команді. 

Протягом останніх місяців невидний режисер уперто  намагається  показати, що люди, які прагнуть демократичних перетворень – це фашисти, або вони знаходяться під впливом  радикальних  сил. Нинішня влада не знайшла  нічого кращого, як прагненням народу  до перемін протиставити  провокації та брудні технології.

На всі запити народних депутатів до спецслужб, чи є в Україні фашистські організації,  надходила одна відповідь: нема жодної такої організації. Але це не заважало владі  й далі боротися з вітряками й залякувати народ  фашизмом.

Для об’єктивності, навіть деякі нинішні опозиціонери  теж починали з боротьби з фашизмом – ці технології в Україні  запроваджують російські політтехнологи. Але теж фашистів не знайшли і в своїх газетах публікували фотографії есесівців часів другої світової війни. Смішно, дико, бридко  і  образливо спостерігати за такими діями безглуздих політичних і владних імпотентів.

Народ свідомо  відволікають від головної теми: чому в Україні не йдуть економічні реформи?  Чому 20 років українці отримують найменші в Європі зарплати? Чому продукти харчування  та інші товари на 30% дорожчі, ніж в країнах ЄС? Чому з національного валового продукту на зарплату в  нас йде  в п’ять разів менше, ніж в розвитих державах?

Відповідь очевидна. Олігархічні сім’ї, в руках яких основні багатства України, перетворили українців в злидарів, яким платять копійчані зарплату, і продовжують далі  їх грабувати.

Олігархічна верхівка не пов’язує своє майбутнє з Україною. Тому безбожно вивозить награбовані багатства за кордон і  перетворює їх в доларові папірці.

Існуюча влада не спроможна переламати ситуацію  й не знаходить кращого виходу, як брати приклад з олігархів і разом грабувати знедолений  народ.

Тим часом підконтрольні ЗМІ  і влада щедро роздають ярлики. Якщо ти проти  нинішньої влади – ти фашист.  Підміну понять спостерігаємо досить часто.  Пограбування свого народу олігархи з високим трибун називають бізнесом, а коли знедолені відповідають їм тією ж монетою – то це вже насилля.

Щоб відволікти увагу  від економічних проблем народ намагаються залякати фашизмом, який в Україні навіть контрольовані олігархічною владою спецслужби не можуть знайти. Або ще простіше – знову розділити Україну на дві половини – так легше одурманювати народ.

Нинішній режим,  створивши  ще один атимайдан, вдавшись до провокацій, продемонстрував свою цілковиту безпорадність й нездатність управляти країною.  І останні акценти  у цій темі минулої п’ятниці найкраще розставив перший президент України Леонід Кравчук.

«Альо, гараж, може вистачить грати варята»? – це вже голос простого  народу, терпіння якого не вічне.

 

 

 

.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.