Занизький інтелект і аморальність януковича бережуть йому життя

11 грудня 2013, 21:14
Власник сторінки
журналіст
0
172

Такі властивості виграшні для президента-рецидивіста, але згубні для країни

На жаль, янукович надто слабкий розумом для того, аби осягнути безмежну глибину свого падіння, свого паскудства, своєї нікчемності і жалюгідності. В цьому один з проявів його кримінальних "талантів" - так облажатися, і не дізнатися про це. І продовжувати поводитися так, ніби нічого не сталося. Весь по самі вуха у лайні, а йому все одно.

У випадку януковича занизький інтелект і відсутність моралі - це надійна страховка організму, яка працює на його самозбереження. Бо для більш менш притомної людини з подібним багажем повних і абсолютних лаж, а ще з рідкісним, надприроднім вмінням викликати до себе палку ненависть такої великої кількості людей, просто не можна було б далі жити.

Якби янукович якимсь дивом прозрів й усвідомив, ким він є направді, яку трагедію й нещастя несе собою для народу, для цілої країни, то в кращому випадку - мав би збожеволіти, в гіршому (для нього) - покінчити життя самогубством. Та сподіватися на це марно. януковичу це не грозить.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.