Журналісти "Антикорупційного Бюро України" закликають владу зупинити тиск на ЗМІ

10 грудня 2013, 15:04
Власник сторінки
журналіст
0
147
Журналісти  Антикорупційного Бюро України  закликають владу зупинити тиск на ЗМІ

Ми звертаємося до співвітчизників та міжнародної спільноти проявити солідарність і підтримати наш заклик - "Не дозвольте вмерти українському правдивому слову!"

Журналісти ГО "Міжнародна Правозахисна Асамблея "Антикорупційне Бюро України" засуджують погроми в офісах трьох ЗМІ - Цензор. net, INTV та "Вечірні вісті" у Києві, які відбулися вчора на вул. Турівській, 19. Крім того вони, звертаються до української влади зупинити тиск на представників українських та закордонних медіа.
Крок за кроком в Україні знищується свобода слова. 
Спочатку журналістів масово били, далі почали по одному відловлювати і саджати за ґрати. 
Періодично ведуться хакерські атаки на сайти представників багатьох засобів масової інформації. 
Тепер невідомими силовими структурами розгромлено цілих три офіси ЗМІ - Цензор. net, INTV та газети "Вечірні вісті". 
Іноземним журналістам погрожують і намагаються вигнати з держави. 
Що далі?
В Україні силовими методами зазіхнуто на четверту владу, завдання якої доносити до суспільства інформацію про ті чи інші події, які відбуваються в державі. Сьогодні попросту в Україні знищується журналістика, свобода на інформацію. А відтак знищується й демократія.
Ми закликаємо владу зупинити тиск на ЗМІ, звільнити не винних і дати можливість людям спокійно і чесно виконувати свої професійні обов"язки. Адже, вони потерпають лише тому, що обрали своєю професію журналістику.
Влада повинна негайно притягнути до відповідальності усіх винних у скандальних подіях, що відбуваються останнім часом. 
Ми звертаємося до співвітчизників та міжнародної спільноти і насамперед, до провідних ЗМІ України та Світу проявити солідарність і підтримати наш заклик - "Не дозвольте вмерти українському правдивому слову!"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.