Петро Мага назвав мене хворою людиною і сказав, що за "регіони" не агітує

07 грудня 2013, 18:18
Власник сторінки
журналіст
0
202

Коли дивився останнього "Шустера", придумав відіслати співведучому Петру Мазі свою замітку, де я дорікаю телеведучому-літератору його участю у передвиборчому заході "регіонала" Руслана Бадаєва.

Коли дивився останнього "Шустера", придумав відіслати співведучому Петру Мазі на поштову скриньку maga@3s.tv свою замітку "Петро Мага на підтанцьовках у "регіонів", де я дорікаю телеведучому-літератору його участю у передвиборчому заході "регіонала" Руслана Бадаєва. Незабаром отримав відповідь:

"Висновки хвороі людини....я поіхав вести матч ветеранів на прохання Володимира Мунтяна - мого друга і легендарного футболіста. Виявилося, що матч відбувається у межах програми Україна-ЄВРОПЕЙСЬКА ДЕРЖАВА!!!!!!ХАЙ МЕНІ ХТОСЬ ПОКАЖЕ, ДЕ І ЗА КОГО Я АГІТУЮ. Манюнька смердюча, а не інформація....вибачте, якщо був різким".

То що, виходить, друг підставив - не сказав, що на заході буде присутній голова київської облдержамдміністрації Анатолій Присяжнюк та кандидат в народні депутати, член ПР Руслан Бадаєв? Використав Петра, що називається, втемну? Чи Мунтян теж був не в курсі?

Навіть, якщо Мага і не знав, куди і для чого його кличуть, хоча в це важко повірити, то прибувши на місце мав би зорієнтуватися в ситуації й відмовитися від участі в заході у якості ведучого. Бо в результаті акція набула всіх ознак агітаційної. Чи Мага й досі вірить, що до політики вона не мала жодного відношення і що окрім футболу там більше нічого не було?

Така наївність не личить дорослій людині, а надто - літератору, сценарісту, режисеру з цілою купою титулів і звитяг в сфері мистецтва.

Ну а щодо "хворої людини", якою схарактеризував мене Мага, то я вже до цього звик. Хто тільки мене так не називав за незручні запитання й критику. Типово совкова реакція. Бо в есесесері завжди вважали "хворими" всіх, кому щось не подобалось, хто висував претензії, протестував. І лікували їх в психушках.
  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.