Олег Собчук (С.К.А.Й.) співає як за рускій мір, так і за ЄвроМайдан

06 грудня 2013, 11:31
Власник сторінки
журналіст
0
196

Той, хто співав за триєдиний народ під егідою "Українського вибору" медведчука, взяв участь у запису треку в підтримку ЄвроМайдану.

Українські музиканти записали трек у підтримку ЄвроМайдану. Пісня називається "Брат за брата". Слова - Сашка Положинського, музика - "Kozak System". У кліпі беруть участь: Святослав Вакарчук, Руслана Лижичко, Ірена Карпа, Антін Мухарський, Анжеліка Рудницька, Марія Бурмака, Тарас Чубай, Kozak System, депутат Олесь Доній, Сергій Фоменко, Олена Грозовська, Едуард Приступа, Юрій Журавель, Сєня Присяжний, Дмитро Лазуткін, Олександр Піпа, Вадим Красноокий, Євген Нищук, Сергій Пантюк.

Дивує те, що серед них опинився й лідер гурту С.К.А.Й. Олег Собчук. Виявляється, він може легко й без жодних комплексів співати як за "рускій мір", так і за ЄвроМайдан. Як відомо, нещодавно С.К.А.Й. разом з "Братами Карамазовими", "Чайфом", Кубанським козачим хором та іншими взяв участь у концернтому турі за триєдиність українського, білоруського і російського народів "Ми - єдині!", влаштованому до сімдесятої річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників. До організації заходу був причетний "Український вибір" кремлівського смотрящєго по Україні віктора медведчука.


На закиди й звинувачення Олег Собчук відповідав: «Хлопці, ви про що теревените? Ви що, з глузду з'їхали, які зрадники? У мене дід - ветеран, купа людей в родині мали відношення до бойових дій в 40-х. Чи з туром, чи без нього, нам не по дорозі - я не розділяю ваші демонстративно-політичні лайнообливальні теревені».

 

Яким чином Собчук міг опинитися в компанії, що проспівала патріотичну пісню "Брат за брата", як його там могли прийняти і не дати підсрачника - незрозуміло. Як на мене, то він собою все псує і дискредитує саму ідею. Адже брати Собчука - медведчук, путін, московити, тобто вороги українців.

До того ж, С.К.А.Й. так часто, можна сказати, регулярно разом з тими ж "баратами карамазовими" співає за "регіони", що може вважатися партійним гуртом. Собчуку башляють ті, на чиїх руках кров ЄвроМайдану, а він залюбки приймає гонорари. З нагоди визволення України від німецьких фашистів, він співає за гроші донецьких фашистів. Типових, класичних.

"ОСВОБОДИЛИ ОТ НЕМЕЦКИХ, ОСВОБОДИМ И ОТ ДОНЕЦКИХ!"

То як же можна було не погидувати його товариством? Так само Собчук міг би проспівати і в підтримку "беркуту" на честь 25-ти річчя створення сецзагону. А може, ще й заспіває, узгодивши суму винагороди. І пісня підходяща вже є: "Тебе це може вбити".

Jedem Das Seine

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.