Краще з розумним втратити, ніж з дурним знайти.

01 грудня 2013, 14:47
Власник сторінки
громадський діяч, журналіст
0
771
Краще з розумним втратити, ніж з дурним знайти.

Сьогодні сходив на мітинг разом дружиною, сином, мамою, тещею і соратниками. Спробував пробитися на виступ і отримав відмову у вигляді нечленороздільного бурмотіння Миколи Булатецького. Мовляв, йди до


Сьогодні сходив на мітинг разом дружиною, сином, мамою, тещею і соратниками. Спробував пробитися на виступ і отримав відмову у вигляді нечленороздільного бурмотіння Миколи Булатецького. Мовляв, йди до Поплавського. Що в нього в голові?

Тим часом Микола надавав слово для виступів кому завгодно, лише не тим, які мають хоч якесь відношення до боротьбі з режимом. Зате слово не отримав відомий борець за права чорнобильців отець Борис Бродовський, профспілковий діяч Ольга Ракова, інші відомі у Черкасах люди.

Під час мого виступу група літніх людей, з яких ніхто ні мене, ні нікого крім Булатецького не знають в обличчя,  практично безперервно вигукували «ганьба» і «зрадник», не чуючи жодного слова. Керувалися вони легким порухом пальця «хронічного переможця усіх виборів». Це що, в них у Стукалівці «учєбка»? Чи Микола під страхом нерозрахунку за оренду земельних паїв привіз у Черкаси селян?

Що я знаю точно, то це те, що Микола як завжди усе поплутав: своє із загальним, мітинг за євроінтеграцію з бенефісом, а Театральну площу з «Манхеттеном». Претворили революцію на передвиборчий мітинг. Блін, не мітинг, а цирк одного клоуна.

І якщо Булатецький навчає людей скандувати мені зрадник, то нехай згадає своє комуністичне минуле та доповіді голови мандатної комісії Тетяни Григорян по його персоні. А Льоні нехай нагадає про комсомольську юність. Я вже мовчу про новітню історію.

Я стираю телефони Булатецького. Але я зроблю все можливе, щоб більше брудний мєнтовський чобіт на топтав майбутнього наших дітей. Я думаю, що однодумців вистачить.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.