Бий своїх щоб чужі боялися! ...або як "Свобода" на вибори йде

30 листопада 2013, 10:42
Власник сторінки
0
165

Знову про Свободу

Не знаю як кому, але особисто мені "Євромайдан" трохи надокучив, переважно в інформаційному плані. Євроінтеграційні процеси це, звісно, добре, проте не треба забувати про інші важливі суспільно-політичні процеси в нашій державі, а саме про повторні вибори в одномандатних округах, які відбудуться 15 грудня цього року.

         Медіа складова акції на Майдані відтіснила на другий план виборчі перегони та все що з ними пов'зано. І дарма - електорат повинен знати своїх "героїв" в обличчя. Тут хочеться запропонувати до роздумів і обговорення чергові наміри представників ВО "Свобода" реалізувати "провокаційний PR" шляхом!!! ініціювання нападу, із нанесенням тілесних пошкоджень, на свого кандидата у народні депутати по 223-му округу Юрія Левченка. Бажання нардепа Андрія Іллєнка, в голову якому ця ідея прийшла, зрозуміле - підтримати однопартійця і додати йому рейтингу, проте яким чином? А Левченко потім бігатиме і на всі ЗМІ кричатиме що він такий бідний і нещасний, що його побили за прагнення до розвитку демократичних цінностей і т.д. Проходили таке. А виборці, які нічого не підозрюють, візьмуть і проголосують за нього, виключно із відчуття жалю.

         Роботи багато, часу мало, можливостей також не букет...ось і маємо

такі "альтернативні" складові піар-кампанії наших окремих народних обранців.

          Звичайно, цілком ймовірно придумати яскраву казку на кшталт «А ля Юха»: злочинці підпалили мікроавтобус, а згодом завдали тілесних ушкоджень принаймні середнього ступеню тяжкості. Які ми «білі та пухнасті»… Потім купатися у променях слави, щоденно подумки додаючи голоси довірливого електорату, здатного традиційно по-слов’янськи співчувати скривдженим. Проте, для більшості виборців має бути зрозумілим, що спалення автомобіля зазвичай передує фізичним травмам кандидата, аби мати змогу почуватися напередодні виборів жалюгідним та тендітним. Водночас, ледь стримуєшся від оклику: «То може і авто горіло не просто так?». До речі, цікаво, а воно застраховане? 

         Тому, хочеться звернутись головним чином до мешканців столиці. Шановні кияни! Я не агітую за чи проти, просто намагайтеся різносторонньо аналізувати ситуацію та об'єктивно оцінювати конкретну кандидатуру. Оскільки саме Ваш особистий вибір представлятиме Вас у парламенті і відстоюватиме Ваши права та законні інтереси!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.